Antena Meniu Search
x
LIVE

Fetiţă de 9 luni, blocată în maşină, în parcarea unui mall din Drobeta Turnu Severin. Disperată, mama copilei a sunat la 112

Incident în parcarea unui centru comercial din Drobeta Turnu Severin, în judeţul Mehedinţi. O fetiţă de 9 luni a rămas blocată în interiorul unei maşini; mama a cerut ajutorul pompierilor. 

De Redactia Observator la 25.03.2023, 13:41

O fetiţă de 9 luni a rămas blocată în interiorul unei maşini, sâmbătă, în parcarea unui centru comercial din Drobeta Turnu Severin, judeţul Mehedinţi. Mama micuţei a solicitat intervenţia pompierilor pentru a debloca portiera autoturismului.

„Pompierii mehedinţeni au intervenit pentru deblocarea unui copil, în vârsta de doar 9 luni, dintr-un autototurism, aflat în parcarea unui centru comercial din municipiul Drobeta Turnu Severin. Mama acestuia a solicitat ajutorul, după ce portiera autoturismului s-a închis, iar cheile autoturismului au rămas în interior”, a transmis ISU Mehedinţi, sâmbătă, potrivit News.

Pompierii au intervenit de urgenţă şi au deblocat portiera maşinii, iar fetiţa nu a necesitat îngrijiri medicale.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Fetiţă de 9 luni, blocată în maşină, în parcarea unui mall din Drobeta Turnu Severin. Disperată, mama copilei a sunat la 112