Antena Meniu Search
x

Fetiță de nouă ani, pe bicicletă, accidentată grav de un camion, în Borşa

O fetiţă de 9 ani din Borşa, judeţul Maramureş, se zbate între viaţă şi moarte după ce a fost accidentată grav de un camion.

de Redactia Observator

la 05.09.2020, 10:57

Vezi și
  • Accidentul s-a produs pe strada Unirii din Borşa.
  • Fetiţa a fost dusă de urgenţă la spitalul din localitate.

Copila, împreună cu o prietenă, se plimba cu bicicleta pe trotuar. La un moment dat, a vrut să evite o maşină care ieşea cu spatele dintr-o curte şi a ieşit pe stradă, în faţa mastodontului.

O cameră de bord a surprins accidentul. Cele două fetiţe se plimbă cu bicicletele pe trotuar. În dreptul unei case, copila de 9 ani se sperie de un autoturism care ieşea din curte cu spatele.

Ca să nu intre cu biclicleta în maşină, copila a ieşit pedalând în stradă. Tocmai în acel moment, pe acolo trecea un camion. Şoferul a tras de volan, dar n-a putut evita impactul.

Accidentul s-a produs în jurul orelor 18.00, pe strada Unirii din Borşa.

Fetiţa a fost dusă de urgenţă la spitalul din localitate. Cum rănile erau foarte grave, medicii din Borşa au decis s-o transfere cu ambulanţa la Baia Mare. Pe drum însă, starea ei de sănătate s-a agravat. Un elicopter SMURD a fost chemat să o ducă mai rapid la spital.

Şoferul camionului, un bărbat de 30 de ani din Borșa, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero. Poliţiştii trebuie să stabilească acum cine se face vinovat de producerea accidentului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Fetiță de nouă ani, pe bicicletă, accidentată grav de un camion, în Borşa