Antena Meniu Search
x

Fetiță de opt ani din Timiș, filmată în ipostaze revoltătoare

O fetiţă de numai opt ani apare dezbrăcată, în înregistrări şocante, pe care tatăl ei le-a descoperit pe internet. Chiar mama ar fi pus-o să facă videochat, acuză părintele, care cere ajutorul autorităţilor.

de Redactia Observator

la 08.03.2019, 13:55

Vezi și

O fetiţă de numai opt ani apare dezbrăcată, în înregistrări şocante, pe care tatăl ei le-a descoperit pe internet. Chiar mama ar fi pus-o să facă videochat, acuză părintele, care cere ajutorul autorităţilor. Copila este în clasa a doua, în Timişoara, şi nimeni nu a luat-o până acum din casa unde s-au filmat scenele revoltătoare. Tatăl fetiţei a povestit, în exclusivitate pentru Observator, cum a aflat că fiica lui este în pericol. Atenţie, urmează informaţii care vă pot afecta emoţional.

Imaginile sunt prea şocante pentru a putea fi difuzate. Complet dezbrăcată, fetiţa de clasa a doua a fost filmată într-o cameră, în care se mai afla un bărbat. Ar fi chiar iubitul mamei ei, crede tatăl care a alertat imediat Poliţia şi Protecţia Copilului.

Părinţii fetiţei sunt despărţiţi de şapte ani, iar copila a rămas în grija mamei, despre care tatăl spune că este fostă dansatoare într-un club de noapte. Părintele se teme că înregistrările cu fiica lui ar fi putut ajunge şi pe reţelele de pornografie infantilă.

Ieri, inspectorii de la Protecţia Copilului au stat de vorbă cu mama acuzată şi cu fata, care va fi inclusă într-un program de consiliere psihologică.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Avocatul tatălui vrea să scoată prin ordonanţă preşedinţială copilul din apartamentul închiriat de mamă. Şi cere ca femeia să fie decăzută din drepturile părinteşti.

Un caz similar a şocat România în 2016. O mamă din Giurgiu a fost condamnată la închisoare, după ce a făcut videochat cu fetiţa ei de câteva luni. Trei pedofili din America plăteau pentru imagini indecente cu ea.

Cu un an înainte, în Sibiu, un tată era încătuşat în propria casă pentru că îşi abuzase sexual fetiţa de doi ani.

Cazurile de abuz emoţional în familie sunt tot mai frecvente. Anul trecut, o sută de mii de copii au sunat la Telefonul Copilului pentru ajutor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Fetiță de opt ani din Timiș, filmată în ipostaze revoltătoare