Antena Meniu Search
x

Curs valutar

O fetiţă din Galaţi este terorizată pe telefon de cineva care care o urmăreşte zi şi noapte

O fetiţă în vârstă de 13 ani, din comuna Schela (Galaţi), este terorizată din prima zi de Crăciun, pe telefon, de o persoană care o urmăreşte zi şi noapte.

de Alin Tarnovschi

la 27.01.2020 , 12:01

Fetiţa din Schela, Galaţi, este terorizată pe telefon Fetiţa din Galaţi este terorizată pe telefon cu sute de mesaje de ameninţare - Profimedia Images / Ilustraţie

O fetiţă în vârstă de 13 ani, din comuna Schela (Galaţi), este terorizată din prima zi de Crăciun, pe telefon, de o persoană care o urmăreşte zi şi noapte.

Drama fetiţei, dar şi a familiei ei, a început chiar în ziua de Crăciun, atunci când a început să primească mesaje pe telefon, printr-o aplicaţie care ascunde numărul de telefon.

Astfel, copila a primit sute de mesaje de ameninţare cu moartea, dar şi unele în care este ameninţată că va fi violată.

Articolul continuă după reclamă

Până în prezent, fetiţa a primit pe telefon aproape 800 de mesaje de ameninţare.

Pe acelaşi subiect

Poliţiştii i-au prins pe cei care au terorizat o fetiţă din Galaţi

Teama fetiţei şi a familiei ei este cu atât mai mare cu cât, în unele dintre mesaje, persoane recunoaşte că o urmăreşte pe copilă şi drept dovadă oferă informaţii referitoare la cum a fost îmbrăcată copila, la ce oră s-a culcat sau ce a făcut chiar în camera ei.

Părinţii au depus o plângere la Poliţie şi o păzesc pe copilă zi şi noapte, nu o mai lasă la şcoală şi nici să iasă din casă.

Suspiciunile familiei se îndreaptă către un vecin, un bărbat de 43 de ani, fără ocupaţie şi fără familie.

Oamenii cred că bărbatul are un binoclu şi o urmăreşte pe fetiţă pentru că în mesaje apar amănunte care se petrec în camera fetei al cărei geam dă spre curtea vecinului.

Confruntat, bărbatul neagă acuzaţiile şi chiar şi-a pus la dispoziţie telefonul pentru ca oamenii să vadă că nu deţine aplicaţia care ascunde numărul de telefon.

Poliţiştii au deschis o anchetă şi continuă să caute informaţii care ar putea conduce la identificarea persoanei care o terorizează pe fetiţă.

Alin Tarnovschi Like
Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Evenimente » O fetiţă din Galaţi este terorizată pe telefon de cineva care care o urmăreşte zi şi noapte