Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Apartamentul în care a murit un bărbat, carbonizat, în Iaşi, proprietatea femeii găsită moartă şi dezbrăcată pe câmp

Apartamentul în care a murit un bărbat, carbonizat, în Iaşi, e proprietatea femeii găsită moartă şi dezbrăcată pe câmp. Aceasta a fost ucisă sâmbătă chiar de unul dintre nepoţii ei, fiul unui şef de clan interlop din oraş.

de Cosmin Stăniloiu

la 08.01.2020 , 13:49

Apartament ars la Iaşi Apartamentul în care a murit un bărbat, carbonizat, în Iaşi, proprietatea femeii găsită moartă şi dezbrăcată pe câmp - Observator.tv

Apartamentul în care a murit un bărbat, carbonizat, în Iaşi, e proprietatea femeii găsită moartă şi dezbrăcată pe câmp. Aceasta a fost ucisă sâmbătă chiar de unul dintre nepoţii ei, fiul unui şef de clan interlop din oraş.

Apartamentul care s-a făcut scrum marţi seara la Iaşi aparţinea Rodicăi Onofrei, femeia ucisă şi violată pe un câmp din Dacia. În apartament locuia fiul femeii, împreună cu soţia şi cei trei copii ai săi. 

Bărbatul care a murit carbonizat ar fi intrat în apartament să pună lemne pe foc. Din neatenţie locuinţa s-a aprins.

Articolul continuă după reclamă

"L-am văzut ieşind la geam în flăcări. A vrut să se arunce însă a fost tras imediat în interior, de către cineva. Nu cred că a supravieţuit.", a declarat un martor al incendiului, pentru Ziar de Iaşi

Pe acelaşi subiect

Bărbatul care a decedat are vârsta de 43 de ani, Cătălin Tudorache-Vocaci, era cunoscut cu activitate infracţională. Acesta nu a mai putut fi salvat, fiind declarat decesul. Pompierii au stins focul în timp scurt.

"Incendiul s-a manifestat la etajul 4 şi la acoperiş, pe strada Romană, blocul «fantomă». S-a intervenit cu trei autospeciale de stingere, o autoplatformă, o autospecială transport victime multiple. O persoană a fost surprinsă în incendiu, în dreptul geamului." a precizat Silvia Bolohan, din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Iaşi.

Rodica Onofrei a fost ucisă sâmbătă, după ce a fost violată, de nepotul ei, Narcis Sân, fiul lui Ion Gangal, liderul clanului interlop Gangal, din Iaşi. Bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. 

Cosmin Stăniloiu Like
Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Ştiri sociale » Apartamentul în care a murit un bărbat, carbonizat, în Iaşi, proprietatea femeii găsită moartă şi dezbrăcată pe câmp