Antena Meniu Search
x

Casa unui pompier australian, distrusă în incendiu, în timp ce bărbatul salva alte case

Casa unui pompier australian a fost distrusă de flăcări, în timp ce bărbatul salva casele altor oameni, în teribilele incendii care au distrus Australia.

Alin Tarnovschi
de Alin Tarnovschi

la 24.01.2020, 01:02

Casa unui pompier australian, distrusă într-un incendiu
Casa unui pompier australian, distrusă într-un incendiu, în timp ce bărbatul salva alte case - The Sun

Casa unui pompier australian a fost distrusă de flăcări, în timp ce bărbatul salva casele altor oameni, în teribilele incendii care au distrus Australia.

Paul Parker, un pompier voluntar din satul Nelligen (New South Wales, Australia), a devenit viral pe reţelele sociale, după ce l-a acuzat şi înjurat pe premierul australian Scott Morrison.

Clipul video în care pompierul îl apostrofează pe premier a fost vizualizat de milioane de ori şi distribuit de sute de mii de persoane.

Mesajul pentru premier a fost înregistrat în timp ce pompierul voluntar lupta cu incendiile pentru a salva casele mai multor oameni din localitate.

Pe acelaşi subiect

În acelaşi timp, casa sa a fost distrusă de flăcări, iar când s-a întors acasă, pompierul a descoperit că totul s-a transformat în scrum, notează DailyMail.

După ce a stins flăcările care încă mai ardeau lângă casa sa, pompierul s-a urcat în maşină şi a sărit în ajutorul pompierilor pentru a salva casele vecinilor săi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Casa unui pompier australian, distrusă în incendiu, în timp ce bărbatul salva alte case