Antena Meniu Search
x

Fiica lui Marius Ţeicu, la ULTIMA APARIŢIE în public: "Eu am avut un tip de LEUCEMIE foarte nou. La noi nu prea există"

Patricia Ţeicu Rădulescu, fiica lui Marius Ţeicu, a murit astăzi, la vârsta de 41 de ani, după o grea suferinţă. Tânăra a fost adusă în stare gravă la spital, în această dimineaţă. La ora 5:00 i s-au făcut analizele de sânge, iar la ora 7:00 a încetat din viaţă.

Patricia Ţeicu Rădulescu, fiica lui Marius Ţeicu, a murit astăzi, la vârsta de 41 de ani, după o grea suferinţă. 

Fata compozitorului a fost diagnosticată în urmă cu mai mult timp cu leucemie. 

În noiembrie 2016, fata compozitorului a suferit un transplant medular şi părea că a învins boala. A slăbit însă enorm în urma tratamentului cu citostatice şi, în cele din urmă, a cedat. 

Patricia a dus doi ani de luptă cu leucemia. În 2015 a descoperit că are cumplita boală și de atunci a dus o bătălie lungă și dură. 

Pe acelaşi subiect

În noiembrie 2016, femeia a făcut transplanul medular şi, în urma cu doar câteva luni, spunea că "a renăscut".

"Am renăscut. Mă rog în fiecare zi și le mulțumesc oamenilor. În fiecare dimineață. Primul lucru e să-i iau la rând și să le mulțumesc: începând cu Dumnezeu și toți oamenii care m-au ajutat. Sunt alt om, ți se schimbă prioritățile", declara Patricia în martie 2017, potrivit click.ro.

"În 2015, mi-au apărut niște bubițe și am crezut că sunt pe fond nervos, că mă agit, pun pasiune în tot ce muncesc. Eu nu am avut nicio boală a copilăriei, nu răceam, nu am avut nimic, nu mă duceam la doctor. Și am crezut că totul e pe fond nervos, am stat vreo trei luni și apoi am fost la doctor. Am mers la dermatologie și acolo au descoperit că am tuberculoză. Nu aveam niciun simptom. Și-au pus întrebări: de ce tuberculoză?, că însemna că imunitatea e la pământ. Am făcut analize și am fost descoperită cu un retrovirus, HTLV. Eu am avut un tip de leucemie foarte nou. La noi nu prea există", mai spunea Patricia.

Patricia Ţeicu era căsătorită cu actorul Dan Rădulescu şi au împreună doi copii, Andrei (10 ani) şi Casandra (7 ani).

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Fiica lui Marius Ţeicu, la ULTIMA APARIŢIE în public: "Eu am avut un tip de LEUCEMIE foarte nou. La noi nu prea există"