Antena Meniu Search
x

Video "Filmați-i așa, să-i vadă lumea". Un tramvai a rămas fără o ușă în timpul mersului, în centrul Iașului. Vatmanul a coborât să o recupereze

Scene tragi-comice filmate în traficul din Iași, acolo unde ușa din spate a unui tramvai a căzut în timpul mersului, aproape de centrul orașului. Unul dintre călători a filmat momentul în care vatmanul împreună cu o altă persoană recuperează de pe drum ușa poznașă.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 10.11.2022, 11:51

Vezi și

"Exact ca Păcală cu ușa în spate. Așa ceva...Filmați-i, să-i vadă lumea!", se aude pe filmare o pasageră, bulversată de ce se întâmplă. 

Cu puțin timp înainte, ușa tramvaiului cu care se deplasa fusese ruptă și căzuse pe șosea, în timpul mersului. Vatmanul a oprit mijlocul de transport, a coborât și a recuperat ce pierduse. 

"Și unde ne-o aduci aici, o sui pe noi? Și noi unde mai stăm, dacă dumneavoastră puneți ușa asta aici? Coborâm? Hai să coborâm", se aude din nou femeia vociferând, în timp ce vatmanul și o altă persoană cară ușa poznașă, și ei nedumeriți dacă să suie ușa în tramvai sau nu. 

Într-un final, cei doi decid să se lepede de ea pe trotuar, iar filmarea se oprește brusc. 

Pe acelaşi subiect

Explicațiile Companiei de Transport Iași

Potrivit purtătorului de cuvânt al Companiei de Transport Iași, de vină ar fi fost un pilon de delimitare a sensurilor de mers, care ar fi smuls din țâțâni ușa tramvaiului.

"În timpul deplasării unui tramvai în zona Pădurii (stația n.r.), marți, 8 noiembrie, ușa din spate a acestuia a fost agățată de un pilon de delimitare a sensurilor de mers care, cel mai probabil, a fost dislocat anterior de un alt participant la trafic, care nu ar fi anunțat autoritățile despre modoficarea poziției acestuia. Am mai avut situații în care unele vagoane au atins astfel de elemente de pe carosabil, în urma unor evenimente rutiere neanunțate, iar vatmanii noștri au informat dispeceratul central pentru a fi luate măsuri de către autoritățile locale în sensul de a fi îndreptați acei piloni", a declarat pentru Observator Andreea Luca, purtător de cuvânt al Companiei de Transport Iași.

Niciuna dintre persoanele care s-au aflat în acel tramvai nu a fost rănită. Călătorii au fost evacuați și preluați de un alt mijloc de transport. 

- Articol realizat cu ajutorul informațiilor obținute de reporterul Observator Mihai Bordeainu - 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Evenimente » "Filmați-i așa, să-i vadă lumea". Un tramvai a rămas fără o ușă în timpul mersului, în centrul Iașului. Vatmanul a coborât să o recupereze