Antena Meniu Search
x

Video Filmul accidentului cu trei morţi din Timiş. Bărbaţii se întorceau de la pescuit, dar n-au mai ajuns acasă. "Am tras maşina de pe el, dar era mort"

Cursă mortală în Timiş. Trei bărbaţi au murit, iar alţi doi sunt grav răniţi, după ce maşina în care erau s-a izbit de câţiva copaci şi s-a oprit într-un gard din beton. Victimele se întorceau de la pescuit din judeţul Mureş şi mai aveau doar câteva sute de metri până acasă. Din cauza vitezei, şoferul a pierdut controlul maşinii deşi drumul era drept. 

Iulia Pop
de Iulia Pop

la 29.06.2024 , 19:11

O cameră de supraveghere a surprins momentul şocant în care vieţile a trei dintre cei cinci prieteni aflaţi în maşină s-au sfârşit dramatic. Bărbaţii se întorceau acasă, în comuna Tomnatic din Timiş, după o partidă de pescuit pe râul Mureş. Mai aveau câteva minute de parcurs până la destinaţie, iar strada era pustie la ora 4:40 dimineaţa. Pe imagini se vede cum maşina circulă cu viteză iar apoi şoferul, deşi frânează, pierde controlul maşinii. 

Maşina a intrat într-un cap de pod

Impactul a fost nimicitor, iar urmele se văd şi acum. După ce a doborât trei copaci şi a lovit un cap de pod, maşina s-a răsturnat şi s-a izbit de acest gard pe care l-a disturs complet.

Vezi și

Scenele de după accident sunt înfiorătoare. Motorul maşinii a fost aruncat în mijlocul străzii, iar bucăţi din caroserie au fost împrăştiate pe zeci de metri. Treziţi din somn de zgomotul puternic, oamenii din localitate au înmărmurit când au ieşit din casă.

Pe acelaşi subiect

"Am tras maşina de pe unul care era în faţă, am tras maşina de pe el, dar era mort, nu mai aveai ce să îi faci", a spus un martor.

Cei doi supravieţuitori, singurii care aveau centurile de siguranţă

La volan era Vlad. Avea 37 de ani, era căsătorit şi avea un copil.  În urma impactului, a fost aruncat din maşină, la fel şi alţi doi pasageri care cel mai probabil nu aveau puse centurile de siguranţă. Toţi trei şi-au pierdut viaţa. Singurii supravieţuitori sunt doi tineri, de 21 şi 27 de ani, aflaţi pe bancheta din spate. 

Cu doar câteva ore înainte de accident, una dintre victime s-a filmat pe internet în timp ce petrecea. Anchetatorii vor stabili dacă şi şoferul a consumat băuturi alcoolice. 

"În acest caz, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă", a declarat Aurora Piperea - IPJ Timiş.

România rămâne una dintre ţările cu cele mai însângerate şosele din Uniunea Europeană. Cele mai recente date arată că în primele luni ale acestui an, peste 500 de oameni au murit în accidente rutiere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei
Mergeţi în vacanţă pe litoralul românesc sau în străinătate?
Observator » Evenimente » Filmul accidentului cu trei morţi din Timiş. Bărbaţii se întorceau de la pescuit, dar n-au mai ajuns acasă. "Am tras maşina de pe el, dar era mort"