Antena Meniu Search
x

Video Filmul accidentului cumplit din Ialomiţa. Şoferul 22 de ani şi alte 2 persoane au murit pe loc, după ce o maşină s-a izbit frontal cu un TIR

Trei oameni şi-au pierdut viaţa într-un accident rutier violent, produs pe DN 2, în judeţul Ialomiţa. Traficul în zonă a fost îngreunat timp de mai multe zeci de minute, până când şoseaua a putut fi eliberată. 

Cristina Filip
de Cristina Filip

la 29.12.2023, 13:59

Vezi și

Cristina Filip, reporter Observator: Polițiștii încearcă acum să-și dea seama ce s-a întâmplat, de fapt, în cursul acestei dimineți, dacă tânărul în vârstă de 22 de ani a adormit la volan sau dacă vorbim despre o defecțiune tehnică. Ce știm concret este că autoturismul pe care îl conducea a intrat pe contrasens și s-a izbit frontal de un TIR. În mașină mai erau alte două persoane. Vorbim despre un bărbat de 55 de ani și o femeie de 61 de ani, toți trei din București. În urma impactului, n-au mai avut nicio șansă de supraviețuire și au murit pe loc. Șoferul camionului, un bărbat în vârstă de 34 de ani, a scăpat doar cu o sperietură, iar în urmă testării, polițiștii au constatat că acesta nu consumase alcool.

Alte două mașini care au încercat să evite la limita impactul s-au ciocnit între ele. Au rezultat, în total, cinci victime care au primit îngrijiri la față locului. Niciuna nu a fost transportată la spital. Poliția din Ialomița a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și urmează să stabilească ce s-a întâmplat mai exact.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Filmul accidentului cumplit din Ialomiţa. Şoferul 22 de ani şi alte 2 persoane au murit pe loc, după ce o maşină s-a izbit frontal cu un TIR