Antena Meniu Search
x

Filmul accidentului din Arad, în care o tânără a murit strivită în autoturism. Timeea era profesoară de religie şi abia împlinise 24 de ani

O tânără de 24 de ani, profesoară de religie, a murit, iar sora ei cu trei ani mai mică este în stare gravă la spital, după un grav accident în Arad. Într-o curbă, un excavator s-a desprins de pe platforma pe care era transportat, şi a căzut direct peste maşina cu care cele două se întorceau acasă, la Săvârşin.

de Redactia Observator

la 25.11.2023, 08:58

Vezi și

Impactul a avut loc pe Drumul Naţional 7, chiar între localităţile Lipova şi Păuliş, iar cele două surori se îndreptau spre casa părintească din Săvârşin. La volan era Timeea, o tânără profesoară de religie, iar în dreapta sa se afla sora ei. Nu au mai apucat însă să ajungă la destinaţie, deoarece s-au trezit lovite de un buldoexcavator.

Claudia Iuga, purtătoare de cuvânt IPJ Arad: Un bărbat de 51 de ani, din Săvârşin, transporta cu o autoutilitară în cuplu cu o semiremorcă, un buldoexacvator de aproximativ 25 de tone.

Într-o curbă la dreapta, utilajul a căzut pe sensul opus de mers, intrând în coliziune cu un autoturism.

Martor: Buldozerul nefiind ancorat pe trailer, în curbă, neadaptând cred că viteza la condiţiile de drum, a căzut de pe trailer.

Pe acelaşi subiect

Maşina celor două surori a fost împinsă 100 de metri, iar apoi s-a rostogolit într-un câmp. La locul accidentului au ajuns de urgenţă salvatorii însă din nefericire, şoferiţa a murit pe loc.

Timeea împlinise 24 de ani în urmă cu două zile

Ruxandra Klein, purt. cuvant ISU Arad: Pompierii au acţionat pentru extragerea victimelor din autoturism, cea de-a doua victimă, în jur de 21 de ani fiind preluată în stare gravă de către echipajul medical SMURD şi transportată de urgenţă la spital.

Poliţiştii l-au testat pe şoferul vinovat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. Chiar şi aşa, are de dat explicaţii. Se pare că, acesta nu avea transportul asigurat pe drumuri publice.

Claudia Iuga, purt. cuvânt IPJ Arad: Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea cauzelor şi împrejurărilor care au dus la producerea accidentului rutier, într-un dosar penal întocmit pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Roberta, tânăra de 21 de ani, care este în continuare în stare critică, este studentă şi educatoare. Sora ei, Timeea, îşi serbase ziua de naştere cu doar două zile înainte de accident. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Filmul accidentului din Arad, în care o tânără a murit strivită în autoturism. Timeea era profesoară de religie şi abia împlinise 24 de ani