Antena Meniu Search
x

Video Filmul accidentului din Mangalia, în care un tânăr şi-a pierdut viaţa iar altul a intrat în comă. O cameră a surprins impactul zdrobitor

Accident cumplit la intrare în Mangalia. Un şofer de 27 de ani a murit, iar un alt tânăr luptă să trăiască după ce maşina în care erau a derapat pe şosea şi a intrat violent într-un stâlp. Cei doi veneau din Vama Veche. Şoferul n-a ţinut însă cont de vremea ploioasă şi a apăsat pedala de acceleraţie. 

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 30.04.2024, 13:23

Vezi și

Tânărul de 27 de ani, şoferul autoturismului a fost primul care a ajuns la spitalul din Mangalia pentru că starea lui era critică iar medicii au decis să-l transfere la spitalul judeţean din Constanţa însă în ambulanţă tânărul a făcut stop cardio-respirator, medicii au încercat să-l resusciteze, însă fără rezultat. Au fost nevoiţi să declare decesul.

Al doilea tânăr este în comă

Cel de al doilea tânăr de 23 de ani care rămăsese încarcerat a ajuns într-o primă fază tot la spitalul din Mangalia, dar ulterior a fost transferat la spitalul judeţean din Constanţa este ventilat mecanic, în comă, starea lui este critică ne spuneau medicii, cu amputaţia membrului superior, cadrele medicale fac tot posibilul pentru a-l ţine în viaţă. Teribilul accident a avut loc pe DN 39 care leagă 2 Mai de Mangalia.

Pe imaginile surprinse pe camerele de supraveghere se poate observa cum şoferul pierde controlul volanului, din cauza carosabilului umed se roteşte pe şosea, alunecă zeci de metri şi se izbeşte violent de un stâlp.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Nomazii digitali ar putea primi interdicţie în cafenele. Obişnuiţi să lucraţi în oraş?

Observator » Evenimente » Filmul accidentului din Mangalia, în care un tânăr şi-a pierdut viaţa iar altul a intrat în comă. O cameră a surprins impactul zdrobitor