Meniu
Search
x

Video Filmul accidentului din Popeşti-Leordeni, unde un polițist a lovit mortal o femeie pe trecerea de pietoni. Sora victimei: "Și aparatul auditiv era spart"

Un poliţist aflat în timpul liber, a lovit, mortal, o femeie pe trecerea de pietoni! Deşi toate maşinile de pe ambele sensuri de mers. au oprit ca femeia să poată traversa, inexplicabil, singurul care, iniţial, a încetinit, apoi a accelerat brusc a fost agentul de poliţie. Victima a fost resuscitată, după ce s-a lovit cu capul de o piatră, dar a murit câteva ore mai târziu la spital.

De Cristina Filip la 19.08.2022, 19:32

Accidentul a avut loc ieri, la prânz, într-o intersecţie periculoasă din Popeşti-Leordeni. Nenorocirea a fost surprinsă de camerele de supraveghere. Victima traversa, regulamentar, pe trecerea de pietoni. Pe ambele sensuri de mers, maşinile au oprit ca să îi acorde prioritate. Mai puţin poliţistul. Iniţial, agentul pare că încetineşte şi că are de gând să oprească, ca apoi să accelereze brusc şi să o lovească pe femeia de 73 de ani. În cădere, victima s-a lovit puternic cu capul de o piatră.

A murit la doar câțiva metri de casă

Maria Timofte, sora victimei: Ce-am găsit pe ciment acolo. Tot ce i-am dat eu, bagajele rupte, împrăştiate pe jos, pline şi geanta plină de sânge. Aparatul auditiv spart.

Povesteşte înmărmurită sora femeii. Lia a murit la câţiva paşi de casa ei. Imediat, după accident, poliţistul a coborât din maşină şi i-a acordat primul ajutor. În zadar. A fost resuscitată de salvatori la locul accidentului, iar la spital a murit. Sora se învinovăţeşte că n-a însoţit-o.

Pe acelaşi subiect

Maria Timofte, sora victimei: S-a grăbit să plece acasă că trebuia să mai facă nişte drumuri la medici. I-am pus şi eu ceva în sacoşă, ca sora, şi mă duceam întotdeauna să o conduc până în staţie şi stăteam cu ea până vine maşina, e nu m-am dus acum, m-a găsit făcând treabă, spălam hota.

Poliţistul care a lovit-o mortal este agent la departamentul de accidente uşoare din cadrul Brigăzii Rutiere. Bărbatul locuieşte în Popeşti-Leordeni şi era în timpul liber. Colegii lui l-au testat cu etilotestul: nu era băut.

Cristina Filip, reporter Observator: La intersecţia dintre Şoseaua Olteniţei cu Drumul Fermei trecerea este marcată atât la nivelul şoselei cât şi prin indicatoare rutiere, cu toate acestea aici se produc numeroase accidente rutiere.

Un alt accident cutremurător a avut loc la câţiva metri de locul unde a fost lovită femeia de 73 de ani. O tânără de 31 de ani a traversat la mai puţin de un metru de cabina betonierei, iar şoferul nu a văzut-o şi nici nu a verificat oglinda pietonală. Femeia a pierit sub roţile mastodontului. City managerul din Popeşti promitea la momentul respectiv că intersecţia este în curs de avizare a unui sens giratoriu.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Filmul accidentului din Popeşti-Leordeni, unde un polițist a lovit mortal o femeie pe trecerea de pietoni. Sora victimei: "Și aparatul auditiv era spart"