Antena Meniu Search
x

Video Filmul accidentului teribil de pe A3 în care o mamă a murit sub privirile băiatului ei. La volan se afla chiar verişorul femeii

Tragedie astăzi în judeţul Cluj, pe autostrada A3. O femeie de 41 de ani a murit pe loc, iar băiatul ei de 15 ani a fost rănit. Maşina în care se aflau, condusă de un bărbat de 29 de ani, a intrat pe contrasens şi s-a ciocnit violent cu un TIR condus de un ucrainean. 

Alex Prunean
de Alex Prunean

la 13.11.2022, 19:55

Vezi și

Tragedia s-a produs în jurul orei 12, pe breteaua care coboară de pe Autostrada Transilvania către localitatea Nădăşelu din Cluj. În maşină se afla o familie din Buzău: şoferul era un bărbat de 29 de ani, pe scaunul din dreapta se afla verişoara lui, iar pe bancheta din spate stătea fiul acesteia. La un moment dat, conducătorul auto a intrat pur şi simplu pe contrasens. S-a izbit de un TIR condus de un ucrainean. 

Şofer TIR: A venit cu maşina direct către mine şi nu am mai putut face nimic. Acesta este rezultatul. 

Impactul a fost atât de puternic, încât, după ce a lovit camionul, autoturismul s-a răsturnat şi a rămas în poziţe aproape verticală. Înainte de a interveni, salvatorii au fost nevoiţi să îl stabilizeze, şi abia apoi a putut scoate victimele din interior. 

Mama a murit pe loc, sub privirile băiatului ei

Pe acelaşi subiect

Şoferul şi mama adolescentului au rămas încarceraţi. Femeia a murit pe loc. 

locotenent Cornel Ciprian, ISU Cluj: Au fost anunţate 3 victime, dintre care două incarcerate. Au fost extrase două victime din maşina avariată. O persoană, femeie 41 de ani, a fost declarată decedată. 

Şoferul a fost resuscitat minute în şir la faţa locului, iar inima a început să îi bată din nou. A fost transferat în stare gravă la spital. Şi copilul de 15 ani a fost internat, dar este în afara oricărui pericol. 

Daniela Draghiciu, Spitalul de Pediatrie Cluj: Copilul în vârstă de 15 ani este conştient, este stabil hemodinamic şi respirator, cu multiple contuzii, este în curs de investigare. Va fi internat în Clinica de Chirurgie Pediatrică. 

Încă nu se ştie cum a ajuns şoferul de 29 de ani pe banda greşită. Se ia în calcul inclusiv vizibilitatea redusă pentru că în momentul accidentului judeţul Cluj se afla sub cod galben de ceaţă. Conducătorul camionului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Aveţi asigurare obligatorie a locuinţei?
Observator » Evenimente » Filmul accidentului teribil de pe A3 în care o mamă a murit sub privirile băiatului ei. La volan se afla chiar verişorul femeii