Antena Meniu Search
x

Copil de 11 ani, accidentat pe trecerea de pietoni în timp ce traversa regulamentar pe lângă bicicletă, în Galaţi

Un copil de 11 ani din Tecuci a ajuns la spital, după ce a fost accidentat pe trecerea de pietoni în timp ce se deplasa regulamentar pe lângă bicicletă, a informat, duminică, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Galaţi, potrivit Agerpres.

de Redactia Observator

la 13.11.2022, 11:51

Copilul rănit a fost transportat la spital
Copil de 11 ani, accidentat pe trecerea de pietoni în timp ce traversa regulamentar pe lângă bicicletă, în Galaţi - Profimedia

Potrivit sursei citate, o tânără de 22 ani, din satul gălăţean Lieşti, în timp ce conducea un autoturism pe Strada 1 Decembrie 1918 din Tecuci, ajungând în dreptul unei treceri pentru pietoni, nesemaforizată, a surprins şi a accidentat un minor de 11 ani, care s-a angajat în traversarea străzii în mod regulamentar, pe lângă bicicleta sa.

Copilul rănit a fost transportat la Spitalul Municipal "Anton Cincu" Tecuci, fiind transferat ulterior la Spitalul de Urgenţă pentru Copii "Sf Ioan" Galaţi pentru investigaţii medicale de specialitate.

La testarea alcoolscop a şoferiţei rezultatul a fost negativ, însă poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Tecuci au condus-o la spital pentru prelevarea de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. A fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Copil de 11 ani, accidentat pe trecerea de pietoni în timp ce traversa regulamentar pe lângă bicicletă, în Galaţi