Antena Meniu Search
x

Video Filmul atacului barbar din Brăila. Un tânăr de 33 de ani, înjunghiat şi lăsat fără degetele de la mâini în plină stradă: Poliţia a identificat agresorii

Atac mafiot în Brăila. Un tânăr de 33 de ani a ajuns la spital mai mult mort decât viu. A fost maltratat în plină stradă în urma unei reglări de conturi. Bărbatul a rămas fără degetele de la ambele mâini, a fost lovit şi înjunghiat de mai multe ori. Acum victima a fost adusă la spitalul Floreasca din Bucureşti, iar agresorii sunt căutaţi.

Laurenţiu Rădulescu
de Laurenţiu Rădulescu

la 30.04.2023, 19:22

Vezi și

O reglare de conturi este ipoteza principală pe care merg anchetatorii. Totul s-a întâmplat în cursul nopţii trecute când bărbatul a fost abordat de mai multe persoane pe un bulevard important din Brăila. Tânărul în vârstă de 33 de ani a fost lovit în mai multe rânduri, a fost înjunghiat de mai multe ori, iar mai multe degete de la mâini i-au fost amputate. A fost lăsat într-o baltă de sânge. A fost preluat de o ambulanţă şi dus iniţial la Spitalul Judeţean din Brăila.

Ulterior, a fost transferat la Spitalul Floreasca din Bucureşti. Victima este în stare critică. Agresorii lui sunt căutaţi acum de Poliţie. Se pare că totul a plecat de la faptul că în urmă cu două săptămâni tânărul de 33 de ani, victimă în momentul de faţă, a mers înarmat cu mai multe arme albe într-o benzinărie pentru a-şi face singur dreptate. Acum, poliţiştii cred că a fost căutat de acele persoane. Poliţiştii spun că identitatea agresorilor este cunoscută.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Filmul atacului barbar din Brăila. Un tânăr de 33 de ani, înjunghiat şi lăsat fără degetele de la mâini în plină stradă: Poliţia a identificat agresorii