Antena Meniu Search
x

Video Momentul teribilului accident din Iaşi. Doi tineri au murit pe loc după ce prietenul lor de 17 ani a pierdut controlul maşinii

Doi tineri au murit noaptea trecută într-un teribil accident produs în Şcheia, judeţul Iaşi. Iulian, în vârstă de 21 de ani, şi Eduard, în vârstă de 15 ani, şi-au găsit sfârşitul după ce prietenul lor în vârstă de 17 ani a pierdut controlul volanului, iar maşina s-a izbit cu putere de un stâlp de electricitate.

de Redactia Observator

la 30.04.2023, 14:57

Vezi și

Potrivit poliţiştilor, adolescentul în vârstă de 17 de ani care se afla la volan nu deţinea, evident permis de conducere, şi este singurul supravieţuitor al tragediei. Băiatul a ieșit singur din autoturism, fiind găsit de salvatori în stare de șoc. A suferit mai multe fracturi și a fost transportat cu ambulanța la spital.

Maşina, luată fără acordul proprietarului. Niciunul dintre cei  3 tineri nu avea permis de conducere

Pentru Iulian și Eduard, medicii nu au mai putut face nimic. Tânărul de 21 de ani și prietenul lui mai mic, de doar 15 ani, au rămas blocați între fiarele mașinii în urma impactului violent, mașina fiind răsturnată pe cupolă. Când au ajuns la fața locului, echipajul de prim-ajutor a încercat manevre de resuscitare, însă fără succes, cei doi tineri fiind declarați decedați.

Poliţia susţine că maşina implicată în accident ar fi fost luată de tineri fără acordul proprietarului. Cel care le-a dat maşina tinerilor, le-a dat-o doar ca tinerii să se adăopstească în ea. Nu știa că tinerii vor circula cu ea, mai ales că niciunul dintre ei nu avea permis de conducere. Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz și efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Momentul teribilului accident din Iaşi. Doi tineri au murit pe loc după ce prietenul lor de 17 ani a pierdut controlul maşinii