Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Filmul atacului dintr-un service de lângă Bucureşti. Patronul spaniol, ameninţat cu pistolul: "Copiii mei nu a ieşit din casă. Frica e în toată familia"

Scene desprinse dintr-un film mafiot într-un service auto din apropierea Capitalei. Patronul a fost ameninţat cu un pistol şi o foarfecă de un client şi fiul său. Momentul şocant a fost surprins şi de camerele de supraveghere. Conflictul ar fi pornit de la proprietarul maşinii, nemulţumit de reparaţii şi de costurile lucrărilor.

de Denisa Dicu

la 27.08.2024 , 19:23

Un bărbat de 62 de ani şi fiul său au băgat spaima în patronul service-ului. Imaginile surprinse de camerele de supraveghere surprind momentele în care şoferul care îşi adusese maşina la reparat se ridică furios de pe scaun, bate cu pumnul în masă, apoi ia o foarfecă pe care o îndreaptă spre administratorul atelierului de reparaţii. Fiul său încearcă să calmeze spiritele.

Cei doi agresori sunt cercetaţi în stare de libertate

"Le-am explicat, asta nu e problema de la montare. E o problemă de la motor şi a început aşa cu scandalul", a declarat Mazel Habbal, bărbatul ameninţat. Patronul service-ului susține că mai întâi a fost amenințat cu o foarfecă de proprietarul autoturismului. Conflictul s-a mutat pe hol, unde nu sunt instalate camere de supraveghere. Aici, fiul clientului ar fi scos un pistol și l-a îndreptat spre bărbat.

Vezi și

Spaniolul este stabilit de cinci ani în România şi se ocupă de maşini de mai bine de 30 de ani. Spune că nu a mai păţit niciodată aşa ceva. Cei doi agresori ar fi devenit violenţi după ce l-au învinuit că maşina nu merge din cauza lui. "Nu e normal. Dacă era o problemă la reparaţie, exista altă soluţie, nu aşa. Eu nu am văzut niciodată agresivitatea ca fiind o soluţie. Am 4 copii. De când a început problema, copiii mei nu a ieşit din casă. Frica e în toată familia", a declarat Mazel Habbal, bărbatul ameninţat.

Poliţiştii au ridicat imaginile de pe camerele de supraveghere şi i-au identificat pe cei doi indivizi, care au plecat de la service imediat şi şi-au angajat avocat. Oamenii legii au ridicat arma, care îi aparţine fiului celui care a început scandalul. "Clientul meu dupa acest eveniment a sunat la 112, au venit organele de politie, l-au audiat. Au fost administrate probele cu inregistrarile video", a declarat Raimondo Bogleş, avocatul bărbatului ameninţat. "În cauză, a fost întocmit dosar de urmarire penală, în care se efectuează cercetari sub aspectul săvârșirii infracțiunii de amenințare", a declarat Florin Bădiţă, purtător de cuvânt IPJ Ilfov. Cei doi agresori sunt cercetaţi în stare de libertate.

Denisa Dicu Like
Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Evenimente » Filmul atacului dintr-un service de lângă Bucureşti. Patronul spaniol, ameninţat cu pistolul: "Copiii mei nu a ieşit din casă. Frica e în toată familia"