Antena Meniu Search
x

Video Filmul atacului în care un bărbat din Iaşi a fost sfâşiat de patru câini. "N-am ştiut ce-i cu mine"

Un bărbat din Iaşi a ajuns desfigurat la spital după ce a fost atacat de o haită de câini. Sunt sute de cazuri numai în acest an, dar autorităţile spun că nu pot ridica animalele de pe străzi pentru că sunt adoptate. Poliţia a deschis o anchetă pentru a-i trage la răspundere pe stăpânii din acte ai câinilor.

de Redactia Observator

la 22.11.2022, 20:10

Vezi și

Bărbatul de 65 de ani tocmai îşi vizitase fratele, într-un cartier de la periferia oraşului Iaşi. La plecare, a luat un taxi, însă şoferul nu l-a dus până în faţa blocului pentru că strada era inundată. Imediat după ce a coborât din maşină, a fost atacat de patru câini.

Zavache Marcel, victima: Au tras de pe mine geaca, vesta, puloverul şi banii din portofel. Eu m-am apărat la față să nu mă desfigureze m-au tăvălit pe jos și piciorul ăsta, n-aveam nicio șansă, veneau înspre mine, m-au atacat m-au izbit jos n-am mai știut ce-i cu mine

Norocul său a fost că un tânăr care trecea prin zonă a sunat imediat la 112.

Diana Cimpoeșu, medic Sef UPU spitalul sf Spiridon: Pacientul în vârstă de 65 de ani a ajuns aseară la UPU prezentând plăgi mușcate la niveul urechilor fetei toracelui posterior. A fost tratat în urgență. Are nevoie de intervenții chirurgicale în continuare și prognosticul lui estetic e unul rezervat

Primăria ridică din umeri

Cătălin Neculau, director firmă salubritate Iaşi: Câinii care au atacat pe acel cetățean au aparținători pentru că de fiecare dată când ajungem în acea zona cățeii prinși pe domeniu public e refugiată imediat in curțile unde își au și cușcă.

Incidentul vine la doar câteva luni după ce o femeie mutilată de maidanezi acum 6 ani a obţinut despăgubiri de 50.000 de lei de la Primăria Iaşi.

Dr Florin Rosu manager Spitalul de Boli Infecțioase: Până în momentul de față am avut peste 300 de persoane; dacă discutăm în ultimele 6 luni am avut zile în care s-au prezentat în cadrul centrului antirabic singurul din judeţul Iași un nr de peste 15 pacienți.

Medicii recomandă ca în cazul unei muşcături de câine să mergem cât mai repede la spital. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Filmul atacului în care un bărbat din Iaşi a fost sfâşiat de patru câini. "N-am ştiut ce-i cu mine"