Antena Meniu Search
x

Video Filmul atacului sălbatic din Brăila, unde o bătrână a fost bătută crunt în curtea casei de doi copii de 13 şi 15 ani. Cel mai mare dintre ei a fost arestat la domiciliu 

Unul dintre cei doi copii de 13 şi 15 ani, care au bătut crunt o bătrână de 73 de ani din judeţul Brăila, a fost arestat la domiciliu pentru 30 de zile.

de Redactia Observator

la 28.01.2024, 12:52

Vezi și

Totul s-a întâmplat după ce indivizii au intrat peste femeie în casă şi au vrut să o jefuiască. 

Nu au reuşit, iar când au încercat să se facă nevăzuţi, tânărul de 15 ani s-a năpustit asupra femeii cu o ploaie de pumni şi picioare. Toată scena a fost surprinsă de o cameră de supraveghere montată în curtea bătrânei.

Filmul atacului. Ce spune poliţia din Brăila

Poliţiştii continuă cercetările în acest dosar penal deschis pentru tentativă de tâlhărie. 

Pe acelaşi subiect

"În noaptea de 26 ianuarie a.c., în jurul orei 00:00, polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Brăila au fost sesizați  de către o femeie, cu privire la faptul că ar fi fost  lovită de persoane necunoscute. Din primele cercetări s-a stabilit faptul că femeia ar fi observat în curtea locuinței sale două persoane necunoscute, iar la vederea acesteia, cei doi ar fi lovit-o, după care au fugit.

Femeia, în vârstă de 73 de ani a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. 

În urma activităților specifice efectuate, polițiștii au identificat persoanele în cauză, fiind vorba de doi tineri, de 13 și 15 ani, ambii din satul Corbu Nou. În continuare se efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a situației de fapt și luării măsurilor legale, în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la tâlhărie calificată. În această după-amiază, polițiștii l-au reținut pe tânărul de 15 ani, din satul Corbu Nou. De asemenea, în această seară, instanța a dispus față de acesta măsura arestului la domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile", a transmis IPJ Brăila.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă gândiţi la o asigurare RCA în rate, din cauza scumpirilor?

Observator » Evenimente » Filmul atacului sălbatic din Brăila, unde o bătrână a fost bătută crunt în curtea casei de doi copii de 13 şi 15 ani. Cel mai mare dintre ei a fost arestat la domiciliu