Antena Meniu Search
x

Video Tânăr bătut cu bestialitate şi lăsat să agonizeze pe stradă, în Baia Mare. Oraşul este împânzit de camere video, însă niciun poliţist local nu a observat atacul

Un tânăr de 28 de ani a fost snopit în bătaie de doi indivizi, ziua în amiaza mare, şi lăsat să agonizeze minute în şir. Totul s-a întâmplat în Baia Mare, un oraş împânzit de camere de supraveghere ultramoderne, care ar fi trebuit supravegheat 24 din 24 de ore de poliţiştii locali. Culmea, în momentul atacului, nimeni nu monitoriza oraşul. Atenţie, urmează detalii cu un puternic impact emoţional! 

de Redactia Observator

la 28.01.2024, 09:51

Vezi și

Ieri după-amiază, în timp ce se plimba pe stradă, tânărul de 28 de ani a fost trântit la pământ de doi indivizi necunoscuţi şi bătut cu sălbăticie. Imaginile şocante au loc în Baia Mare, un oraş împânzit de camere de supraveghere, şi monitorizat 24 din 24 de poliţiştii locali. Însă, ieri, agenţii nu şi-au făcut treaba chiar fără încetare, aşa cum se lăuda Primăria după ce a montat camerele. Niciunul dintre poliţiştii locali nu a observat bătaia pe care a încasat-o bărbatul.

Dispeceratul Poliției Locale Baia Mare: Nu ştiu să vă spun, nu ştiu să vă spun. Deci la noi nu ne-au semnalat, decât ceva cerşetor.

Viceprimarul din Baia Mare, reacţie şocantă după bătaie

Odată înştiinţat despre atacul brutal, derulat în plină stradă, viceprimarul oraşului, cu atribuţii de primar, are o reacţie şocantă. 

Pe acelaşi subiect

Doru Dăncuș, viceprimar cu atribuții de primar Baia Mare: La o agresiune de 30 de secunde din ce am văzut şi eu în filmarea aia, dacă nu eşti pe camere în acel moment şi tot derulezi, nici nu apuci să vezi, e firesc. Dacă se solicită imagini pentru agresiunea aia, din partea părţii vătămate, în baza unei ordonanţe se pot pune la dipoziţie imaginile că, mă rog, aşa funcţionează.

Victima a depus acum o plângere la Poliţie.

Agenţii au deschis un dosar penal pentru loviri şi alte violenţe şi urmează ca ei să solicite accesul la camerele de supraveghere ale oraşului pentru a îi identifica pe atacatori. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Tânăr bătut cu bestialitate şi lăsat să agonizeze pe stradă, în Baia Mare. Oraşul este împânzit de camere video, însă niciun poliţist local nu a observat atacul