Antena Meniu Search
x

Update Filmul crimei din cartierul Aviaţiei. Victima lucra în industria muzicală şi şi-a supărat prietenul că i-a spus că blocul e comunist

Individul care şi-a ucis prietenul într-un apartament dintr-o zonă de lux a Capitalei acum două nopţi a făcut parte dintr-o reţea de traficanţi de droguri. Vindea stupefiante de când era elev, iar procurorii spun că era cel mai activ dealer. Victima lui, un tânăr de 25 de ani, care lucra în industria muzicală, i-a fost coleg de facultate. Ucigaşul a fost arestat preventiv. 

Ana Grigore
de Ana Grigore

la 18.12.2023, 19:33

După ce şi-a cărat prietenul mort pe braţe trei etaje, până în faţa blocului, şi a anunţat la 112 că l-a ucis, individul a amuţit. Nu a mai scos niciun cuvânt în faţa procurorilor. Anchetatorii cred că a încercat să scape de cadavru sau să pună la cale o diversiune, dar avocatul are altă variantă. 

Marius Todeancă, avocat: "Au fost totuşi nişte elemente cheie, a încercat să îl salveze. Ulterior, să spunem, când l-a coborât pe scări. El a sunat la 112. Sunt nişte elemente, spun eu, destul de importante şi nu este un dosar tipic de omor. "

Ana Grigore, reporter Observator: "Individul care şi-a recunoscut crima nu ajunge prima dată în sala de judecată. În 2017 a fost arestat pentru trafic de droguri. Era elev la un liceu de top din Brăila. Dar şi un cunoscut consumator şi dealer de substanţe interzise. Procurorii l-au numit atunci drept cel mai activ membru care făcea parte dintr-o reţea ce distribuia narcotice în toată ţara. Există suspiciuni că tot consumul de droguri l-a împins acum să îşi ucidă prietenul."

Filmul crimei din Capitală

Pe acelaşi subiect

Victima şi-a vizitat fostul coleg de facultate sâmbătă seară, iar după miezul nopţii a izbucnit scandalul. Surse Observator spun că cearta ar fi pornit de la o remarcă banală a musafirului, care a spus că blocul arăta comunist. A urmat o bătaie în care oaspetele a primit o lovitură fatală la cap.

Vecină: "Aici am auzit, de sus, ca şi cum ar fi căzut un coş, aşa, o bubuitură, ştii? Şi atunci am auzit dum, dum pe scări."

Vecin: "E un băiat, aşa, mai slăbuţ, cu părul mare. Foarte politicos."

Este un portret diferit faţă de rechizitoriul procurorilor, în dosarul de trafic de droguri în care a fost acuzat acum şase ani. Individul era acuzat atunci nu doar că vindea droguri colegilor de clasă, dar şi că îi ameninţa.

"Când ne vom vedea să vedem cât de băiat mai eşti", a sunat mesajul trimis de dealer unui client care îl ameninţa cu poliţia, potrivit procurorilor.

Poliţiştii au stabilit că şi cel care a mărturisit crima, şi victima lui au băut cantităţi mari de alcool în noaptea tragediei. Raportul toxicologilor va clarifica şi varianta în care cei doi ar fi consumat substanţe interzise.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Filmul crimei din cartierul Aviaţiei. Victima lucra în industria muzicală şi şi-a supărat prietenul că i-a spus că blocul e comunist