Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Filmul crimei pasionale din Iaşi: un bărbat a dat buzna peste fosta iubită şi i-a înjunghiat partenerul. S-a sinucis în spatele casei imediat după atac

Gelozia a curmat destine într-o comună din Iaşi. Un bărbat de 37 de ani a dat buzna în casa fostei iubite, mai tânără cu 15 ani, şi l-a omorât pe actualul ei partener. Apoi şi-a pus capăt zilelor. Reporterul Observator Clara Mihociu a vorbit cu poliţiştii şi ne spune cum s-a întâmplat totul. 

de Clara Mihociu

la 28.02.2024 , 15:20

Clara Mihociu, reporter Observator: Totul s-a întâmplat în jurul orei două dimineața. Fostul iubit al tinerei a aflat că aceasta are deja o nouă relație. Fără să stea pe gânduri, a venit în locuința ei și i-a atacat pe cei doi chiar în casă. L-a înjunghiat în mod repetat pe iubitul acesteia. Într-o încercare disperată de a se salva, bărbatul a fugit din locuința respectivă, dar s-a prăbușit la câteva sute de metri distanță. Au fost chemate la fața locului echipajele de prim ajutor, dar și poliția. S-a încercat resuscitarea acestui tânăr, dar s-a declarat decesul. Pierduse foarte mult sânge în urma acestui atac extrem de violent. Când și-a dat seama ce făcuse, individul a mers în spatele locuinței iubitei sale și și-a pus capăt zilelor. A fost deschis un dosar penal și se continuă verificările.

Vezi și
Clara Mihociu Like

Se spune că în fiecare glumă există și un sâmbure de adevăr. Cam așa am ajuns eu pe tărâmul presei. În glumă, un profesor mi-a spus că am voce de radio la finalul primului an de facultate.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Evenimente » Filmul crimei pasionale din Iaşi: un bărbat a dat buzna peste fosta iubită şi i-a înjunghiat partenerul. S-a sinucis în spatele casei imediat după atac