Antena Meniu Search
x

Video Filmul incidentului tulburător din Vrancea. Mama fetiței lovite cu foarfeca în cap a povestit cum s-a întâmplat nenorocirea

Caz tulburător într-o comună din Vrancea. Un bebeluş de doar o lună a ajuns la spital cu o foarfecă înfiptă în cap. Sora sa, cu un an mai mare, ar fi cea care a rănit-o. Mama a încercat timp de patru ore să aline bebeluşul, fara sa cheme salvarea, timp în care starea fetiţei s-a agravat. Copila a ajuns cu elicopterul la un spital din Bucureşti, iar doctorii sunt rezervaţi în privinţa şanselor de supravieţuire. 

de Adrian Obreja

la 01.11.2022, 20:20

Vezi și

Fetiţa de doar o lună era în cameră cu mai mulţi dintre cei şapte fraţi ai săi şi mama. Tatăl era în curte, îngrijea animalele. Femeia îşi făcea de lucru prin cameră. Tăia şi aranja o perdea. 

Petrica Caicov, mama fetiței: Am uitat forfeca pe pat. A venit fata cea mititică, de un an şi trei luni, a luat foarfeca şi i-a dat fetiţei în cap.

Mama n-ar fi bănuit că rănile sunt extrem de grave. Timp de patru ore a alăptat-o pe cea mică şi ar fi încercat s-o liniştească.

Petrica Caicov, mama fetiței: Am şters-o eu un pic cu apă oxigenată. 

Pe acelaşi subiect

Tatăl fetiței: M-a chemat soţia. Vino, că uite ce s-a întâmplat. 

Când şi-au dat seama că starea copilei se înrăutăţeşte, părinţii au sunat la 112.

Copila a fost dusă la Spitalul din Vidra, iar apoi transferată la Focşani

Alina Cosma, purtător de cuvânt al Spitalului din Focșani: Copilul a ajuns cu un traumatism cranio cerebral acut deschis. Starea lui era foarte gravă, în comă. A intrat în stop cardio-respirator de două ori.

Adian Obreja, reporter Observator: După cele două stopuri cardio-respiratorii, medicii s-au chinuit şi au depus eforturi să ţină bebeluşul în viaţă. În cursul dimineţii au reuşit s-o stabilizeze pe fetiţă şi să o transfere cu elicopterul la Bucureşti.

Fetița din Vrancea lovită cu foarfeca se luptă între viață și moarte

Medicii sunt rezervaţi în privinţa şanselor de supravieţuire.

Raluca Alexandru, purtător de cuvânt Spitalul de Copii Grigore Alexandrescu: Este într-o stare extrem de gravă, cu creierul afectat. Este intubată şi ventilată mecanic.

Poliţia a deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Iar asistenţii sociali au început o anchetă în urma căreia vor stabili dacă ceilalţi copii ai familiei vor fi luaţi sau nu în grija statului.

Asistent social: Copiii sunt şcolarizaţi toţi, au trecut prin toate etapele de monitorizare. N-au fost cazuri de violenţă, de consum de alcool. 

Conform statisticilor, mai mulți copii își pierd viața în fiecare an în urma accidentelor casnice decât în urma unor boli grave. Săptămâna trecută, un băieţel de doar un an a sfârşit strangulat cu un cablu de la încărcătorul telefonului. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Filmul incidentului tulburător din Vrancea. Mama fetiței lovite cu foarfeca în cap a povestit cum s-a întâmplat nenorocirea