Antena Meniu Search
x

Fetița cu foarfeca înfiptă în cap a fost ținută în casă timp de 4 ore. Mama a fost cea care a scos obiectul ascuțit, sperând că își va reveni

Misiune contracronometru pentru salvarea unui bebeluş de nici două luni din judeţul Vrancea. Fetiţa a fost rănită grav cu o foarfecă, în zona capului, chiar de către sora în vârstă de un an. Micuţa a fost preluată, de urgenţă, de un elicopter şi transportată la Spitalul "Grigore Alexandrescu" din Capitală. Este în comă profundă şi are creierul afectat. Cumplitul incident s-a întâmplat chiar sub ochii mamei, însă femeia n-a mai avut când să reacţioneze. Atenție, informații ce pot avea impact emoțional.

de Adrian Obreja

la 01.11.2022, 16:39

bebeluș în spital
Doar o minune o mai poate salva pe fetița lovită cu foarfeca în cap. Mama ei a cerut ajutor după ore întregi, sperând că-și va reveni - Shutterstock (imagine ilustrativă)

Potrivit informațiilor obținute de reporterul Observator Adrian Obreja, incidentul a avut loc în jurul orei 16, însă părinții ar mai fi așteptat câteva ore până să cheme ambulanța. Mama copilei a îndepărtat singură foarfeca, însă în primele momente nu și-a dat seama cât de gravă este rana. Timp de ore întregi, femeia a sperat că fetița își va reveni.

Fetița adusă la spital cu foarfeca în cap este în comă, intubată și ventilată mecanic la Spitalul "Grigore Alexandrescu"

Din nefericire, acum soarta copilei atârnă de un fir de ață. Medicii din București fac tot posibilul să o salveze, deși este în comă profundă, intubată și ventilată mecanic. Fetița a făcut deja un infarct, înainte de a fi transferată cu elicopterul în Capitală, dar medicii de la Spitalul Vidra au reușit să o readucă la viață.

"Astăzi a fost adusă cu elicopterul SMURD o fetița de o lună și jumătate care a suferit un traumatism prin înjunghiere cu o foarfecă în fontanela frontală ce pare că a afectat creierul. Este în stare extrem de gravă, coma profundă, intubată și ventilată mecanic. A suferit un stop cardio-respirator resuscitat la Spitalul Vidra (Vrancea). Stabilizată la Spitalul din Focșani, în ATI. Rămâne în ATI Neurochirurgie", au precizat medicii de la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii "Grigore Alexandrescu".

Pe acelaşi subiect

Mama fetiței dă vina pe sora ei, în vârstă de 1 an

Incident cumplit în comuna Tulnici din Vrancea. O fetiţă nou-născută a ajuns în stare gravă la spital, rănită grav cu o foarfecă în zona capului. Mama le-ar fi spus poliţiştilor că de vină ar fi fost sora bebeluşului, cu un an mai mare, care ar fi înfipt foarfeca într-un moment de neatenţie al familiei. 

Totul s-ar fi întâmplat luni seara. Mama fetiței le-a declarat polițiștilor că se afla în cameră cu cele două fiice, una în vârstă de două luni și cealaltă de un an și câteva luni, și, într-o fracțiune de secundă, s-ar fi întâmplat nenorocirea, fetița de două luni ajungând cu foarfeca înfiptă în cap. O ambulanță a fost chemată de urgență, care a transferat-o pe copilă la spital.

Poliția a deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Fetița cu foarfeca înfiptă în cap a fost ținută în casă timp de 4 ore. Mama a fost cea care a scos obiectul ascuțit, sperând că își va reveni