Antena Meniu Search
x

ANIMAŢIE GRAFICĂ. Filmul operaţiunii de salvare a militarului culturist dintre fiarele maşinii strivite de tren, în Constanţa. A avut de 2 ori noroc

Supravieţuire incredibilă! Un militar de 34 de ani din Constanţa a scăpat cu viaţă după ce maşina lui a fost lovită de un tren, târâtă zeci de metri şi zdrobită de un pod. Pompierii şi medicii au fost convnşi că şoferul a murit, dar, din epavă, o voce striga după ajutor.

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 17.11.2023, 09:47

Vezi și

Adreea Filip, reporter Observator: Spaţiul în care pompierii se pot desfăşura este doar 1 metru pe acest pod, tocmai de aceea misiunea lor este şi mai complicată.

Captiv într-un morman de fiare şi totuşi trăia. Şoferul de 34 de ani comunică lucid cu salvatorii, deşi nimeni nu se aştepta să mai găsească vreo urmă de viaţă la locul accidentului.

Adreea Filip, reporter Observator: Intervenţia pompierilor este una extrem de dificilă. Militarii au lucrat mai bine de două ore să extragă victima din autoturism. Au reuşit să trimită bărbatul de 34 de ani la spital cu puls.

Filmul accidentului feroviar 

Pe acelaşi subiect

Atât a rămas din maşină cât să ia un excavator în cupă după accidentul oribil dintre Ovidiu şi Mihail Kogălniceanu. Militarul de la volan ar fi vrut să evite aglomeraţia de pe drumul naţional care duce spre Constanţa. A mers pe un drum forestier şi a traversat calea ferată printr-un loc interzis. A ieşit direct în faţa unui marfar care l-a izbit în plin şi l-a târât peste 10 metri. Mecanicul de locomotivă a privit neputincios momentul în care maşina, înfiptă în tampoane, s-a zdrobit de un pod de fier. Abia după a reuşit să frâneze trenul de zeci de tone.

Mecanic: L-am văzut din scurt, am frânat, dar...

Reporter: Deci el a vrut să treacă.

Mecanic: Prin loc nepermis, uitaţi cum e ăla , şi a rămas blocat cu maşina pe asta.

Ana Maria Stoica, purtător de cuvant ISU Dobrogea: Accesul la persoana încarcerată a fost posibil doar cu ajutorul autoscării. S-a lucrat la o înălţime de 9 metri, într-un spaţiu limitat, fără loc suficient pentru manevre.

Tânărul care a supravieţuit miraculos în maşina făcută zob este campion la culturism şi a participat la multe concursuri internaţionale. Militar de profesie, lucrează la o unitatea din Constanţa. Colegii lui au venit să îi recupereze actele de la locul accidentului şi au rămas uimiţi.

Supravieţuitorul a avut de două ori noroc. A scăpat cu viaţă din impact şi dintre fiarele zdrobite. Apoi, şansa a făcut să nu se prăbuşească de pe pod epava maşinii, cu el cu tot. Pompierii au încercat să îşi dea seama cum a scăpat cu viaţă militarul culturist. Militarul va fi externat în curând, anunţă medicii, miraţi şi ei de şansa pe care a avut-o tânărul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » ANIMAŢIE GRAFICĂ. Filmul operaţiunii de salvare a militarului culturist dintre fiarele maşinii strivite de tren, în Constanţa. A avut de 2 ori noroc