Antena Meniu Search
x

Video "A rămas blocat cu maşina pe asta". Cine e bărbatul din Constanţa care a scăpat miraculos după ce maşina sa a fost acroşată de tren şi strivită de un pod

Un militar de 34 de ani a scăpat miraculos după ce maşina în care se afla a fost lovită de un tren marfar. Accidentul feroviar s-a întâmplat în judeţul Constanţa, iar impactul a fost atât de puternic încât autoturismul a fost târât până pe un pod unde a rămas prins ca într-o menghină. Şoferul, care este şi culturist, ar fi rămas blocat cu maşina pe calea ferată, spune mecanicul trenului.

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 16.11.2023, 13:39

Vezi și

"L-am văzut din scurt, am frânat, dar... 10 metri l-am târât. Prin loc nepermis (n.red. a vrut să traverseze), uitaţi cum e ăla, şi a rămas blocat cu maşina pe asta...", spune mecanicul trenului. Salvatorii au lucrat la o înălţime de 9 metri ca să-l scoată pe şofer din mormanul de fiare.

Cum s-a produs accidentul

Tânărul în vârstă de 34 de ani este stabil, conştient, cooperant, este sub supravegherea medicilor pentru investigaţii suplimentare. Colegii lui militari spuneau că este un adevărat miracol, având în vedere cum arată maşina după accident. De altfel, intervenţia pompierilor a fost extrem de dificilă. S-au luptat mai bine de două ore să-l scoată dintre fiarele contorsionate. Pe pod, au avut spaţiu doar un metru pentru a se putea desfăşura.

Traficul rutier a fost blocat mai bine de 3 ore. Tânărul şofer a pătruns pe un drum de pământ, a vrut să treacă peste linia de cale ferată, pe o improvizaţie, a fost surprins de trenul marfar şi a fost izbit în plin.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » "A rămas blocat cu maşina pe asta". Cine e bărbatul din Constanţa care a scăpat miraculos după ce maşina sa a fost acroşată de tren şi strivită de un pod