Antena Meniu Search
x

Video Filmul tentativei de crimă din liceul din Bihor. Eleva care fusese prinsă cu iubitul în cămin venise cu cuțitul de acasă. Nu i-a păsat nici măcar de prezența mamei

Caz şocant la un colegiu din Oradea! O elevă de 16 ani a înjunghiat un supraveghetor de noapte pentru că ar fi pârât-o că a fost în cămin cu un băiat. Incidentul s-a petrecut chiar în biroul directorului, după ce cadrele didactice i-au chemat părinţii astăzi la şcoală. 

Iulia Pop
de Iulia Pop

la 27.11.2023, 14:32

Vezi și

Pedagogul, un bărbat în vârstă de 41 de ani, a fost transportat de urgență la spital și va fi supus unei operații. Practic lama cuțitului i-a atins spatele, dar din fericire, transmit medicii, nu i-a perforat nicun organ vital. Este în prezent conștient și stabil.

Filmul tragediei din liceul din Bihor

Totul s-a întâmplat în timp ce eleva se afla în biroul directorului adjunct al unității școlare din Oradea, împreună cu pedagogul și cu mama ei. Se adunaseră acolo ca să discute despre comportamentul fetei. La un moment dat, din senin, când pedagogul s-a întors cumva într-o parte, fata a scos cuțitul și l-a înjunghiat în spate, iar apoi a fugit.

A fost găsită de polițiști în curtea unității de învățământ și dusă la audieri. Acolo le-a declarat  oamenilor legii că și-a adus cuțitul de acasă, din localitatea din Bihor unde locouiește, și l-a folosit pentru că a avut un acces de furie. Cazul a fost preluat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, iar în acest caz se fac cercetări pentru tentativă de omor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Filmul tentativei de crimă din liceul din Bihor. Eleva care fusese prinsă cu iubitul în cămin venise cu cuțitul de acasă. Nu i-a păsat nici măcar de prezența mamei