Antena Meniu Search
x

Curs valutar

O elevă din Bihor, care a fost prinsă cu iubitul în cămin, l-a înjunghiat pe pedagog chiar în biroul directorului unde fusese chemată pentru explicații

Caz șocant în Oradea. O elevă de 16 ani, care fusese prinsă cu iubitul în cămin de pedagog, l-a înjunghiat pe acesta chiar în biroul directorului, unde fusese chemată alături de mama sa pentru explicații.

de Monica Palade

la 27.11.2023 , 11:48

O elevă din Bihor, care a fost prinsă cu iubitul în cămin, l-a înjunghiat pe pedagog chiar în biroul directorului unde fusese chemată pentru explicații - Facebook

Adolescenta își chemase prietenul în cămin, duminică seara, când a fost prinsă de pedagogul care făcea inspecția. Luni, mama fetei, eleva și pedagogul au fost chemați în biroul directorului pentru explicații. Aici, tânăra a scos un cuțit și l-a înjunghiat pe bărbatul de 41 de ani în spate.

Pedagogul transportat la spital

Pedagogul a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Fata se află în prezent în custodia polițiștilor bihoreni.

Articolul continuă după reclamă

Imediat după incident, la fața locului au intervenit echipele salvatoare. Pedagogul a fost transportat la spital și a intrat direct în sala de operație. 

Fata de 16 de ani se află, în prezent, în custodia polițiștilor de investigații criminale bihoreni. Cercetările continuă în vederea stabilirii modului cum s-au petrecut faptele.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Evenimente » O elevă din Bihor, care a fost prinsă cu iubitul în cămin, l-a înjunghiat pe pedagog chiar în biroul directorului unde fusese chemată pentru explicații