Antena Meniu Search
x

O elevă din Bihor, care a fost prinsă cu iubitul în cămin, l-a înjunghiat pe pedagog chiar în biroul directorului unde fusese chemată pentru explicații

Caz șocant în Oradea. O elevă de 16 ani, care fusese prinsă cu iubitul în cămin de pedagog, l-a înjunghiat pe acesta chiar în biroul directorului, unde fusese chemată alături de mama sa pentru explicații.

de Monica Palade

la 27.11.2023, 11:48

O elevă din Bihor, care a fost prinsă cu iubitul în cămin, l-a înjunghiat pe pedagog chiar în biroul directorului unde fusese chemată pentru explicații - Facebook

Adolescenta își chemase prietenul în cămin, duminică seara, când a fost prinsă de pedagogul care făcea inspecția. Luni, mama fetei, eleva și pedagogul au fost chemați în biroul directorului pentru explicații. Aici, tânăra a scos un cuțit și l-a înjunghiat pe bărbatul de 41 de ani în spate.

Pedagogul transportat la spital

Pedagogul a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Fata se află în prezent în custodia polițiștilor bihoreni.

Imediat după incident, la fața locului au intervenit echipele salvatoare. Pedagogul a fost transportat la spital și a intrat direct în sala de operație. 

Fata de 16 de ani se află, în prezent, în custodia polițiștilor de investigații criminale bihoreni. Cercetările continuă în vederea stabilirii modului cum s-au petrecut faptele.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » O elevă din Bihor, care a fost prinsă cu iubitul în cămin, l-a înjunghiat pe pedagog chiar în biroul directorului unde fusese chemată pentru explicații