Antena Meniu Search
x

Video Filmul teribilului accident din Teleorman, în care o șoferiță de 19 ani și-a condus prietena spre moarte. Alți trei tineri au ajuns la spital în stare gravă

 Inconștiența și teribilismul au făcut o nouă o tragedie în Teleorman. O șoferiță de 19 ani a forțat bariera de cale ferată în apropierea localităţii Videle, deși semnalele ar fi indicat că se apropia un tren. Mașina în care se mai aflau încă patru tineri, cu vârste cuprinse între 16 și 23 de ani a fost lovită în plin de tren și târâtă zeci de metri. O adolescentă de numai 16 ani şi-a pierdut viaţa şi toţi ceilalţi pasageri au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Laurenţiu Rădulescu
de Laurenţiu Rădulescu

la 31.05.2023, 13:45

Vezi și

În continuare patru persoane sunt în spital, în stare destul de gravă, trei dintre ele în stare foarte gravă, o a patra ceva mai bine. Rămâne de văzut în urma evaluării care va avea loc în cursul zilei de astăzi ce se va întâmpla cu acea pacientă, tot în vârstă de 16 ani. 

Și-a condus prietena spre moarte

Totul s-a întâmplat în cursul nopții trecute, atunci când o fata de 19 ani, alături de alți 4 prieteni, se îndrepta dinspre Botoroaga spre Videle, la trecerea de cale ferată, a forțat semnalele acustice și luminoase care porniseră deja, spera să poată trece linia de cale ferată aflându-se la volan. Trenul a lovit acea mașină, autoturismul a fost târât 200 de metri și împins într-un stâlp de pe marginea căii ferate. 

Au venit medici, paramedici, patru au fost descarcerate. Din păcate pentru tânăra de 16 ani nu s-a mai putut face nimic. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Filmul teribilului accident din Teleorman, în care o șoferiță de 19 ani și-a condus prietena spre moarte. Alți trei tineri au ajuns la spital în stare gravă