Antena Meniu Search
x

Video "Zbor lin, păpușică". Monica și-a pierdut viața la doar 15 ani, după ce prietena ei a forțat bariera, în Teleorman. Mașina a fost târâtă sute de metri de tren

Inconștiența și teribilismul tinereții au produs din nou o tragedie în România. O șoferiță de 19 ani a forțat bariera de cale ferată din apropiere de Videle, deși semnalele indicau că se apropie un tren, iar mașina în care se aflau cinci tineri, cu vârste cuprinse între 15 și 23 de ani a fost lovită în plin de tren și târâtă zeci de metri.

de Monica Palade

la 31.05.2023, 10:18

Vezi și

Monica, o fată de 15 ani din comuna Mereni, nu a avut nicio șansă. A fost ucisă pe loc. Ceilalți tineri au rămas prizonieri între fiarele mașinii. Imaginile de la fața locului sunt greu de imaginat. Pe lângă adolescenta ucisă, salvatorii au mai scos o fată de 16 ani, inconștientă. Șoferița de 19 ani și alți doi pasageri, în vârstă de 16 ani și respectiv 23 de ani, au scăpat cu răni mai ușoare, însă sunt în stare de șoc.

A forțat drumul spre moarte

Accidentul a avut loc puțin după miezul nopții, marți spre miercuri, în localitatea Valea Cireșului, comuna Botoroaga. Potrivit primelor informații, se pare că tânăra a trecut calea ferată, care se intersectează în zonă cu drumul județean 612, fără să respecte semnalele ce indicau că se apropie un tren. Autoturismul a fost lovit în plin și târât peste 100 de metri, până a reușit mecanicul de tren să oprească locomotiva.

Potrivit salvatorilor, situația victimelor se prezinta astfel la sosirea lor: șoferița s-a ales cu traumatisme minore, dar a fost conștientă și cooperantă și preluată de un echipaj SMURD și transportată la UPU Alexandria pentru îngrijiri de specialitate. Un minor, de cca. 15 ani, cu traumatisme la nivelul membrelor și toracelui, conștient și cooperant, a fost preluat de un echipaj SMURD și transportat la UPU Alexandria pentru îngrijiri medicale de specialitate; Un bărbat, de aprox. 20 de ani, cu traumatism cranian, conștient și cooperant, a fost preluat de un echipaj medical SAJ și transportat la UPU Alexandria; O femeie, de cca. 20 de ani, inconștientă, a fost preluată de un echipaj SAJ cu medic și transportată la UPU Alexandria pentru îngrijiri de specialitate. Din păcate, o minoră, de aproximativ 15 ani, a fost declarată decedată de un echipaj SAJ, aceasta prezentând leziuni incompatibile cu viața.

Pe acelaşi subiect

Șoferița de 19 ani, care și-a condus fiica spre moarte, este fiica unui instructor auto, cercetat de DNA în dosarul Mita pentru Permise în Teleorman.

Ce spun polițiștii

La data de 31 mai a.c., ora 01.05, poliţiştii au fost sesizați prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112, cu privire la faptul că, pe DJ 612, în comuna Botoroaga, sat Valea Cireșului, județul Teleorman a avut loc un eveniment rutier.

Deplasați la fața locului, polițiștii rutieri din cadrul Poliției orașului Videle au constatat faptul că, în timp ce o tânără de 19 ani, din orașul Videle, județul Teleorman, conducea un autoturism pe DJ 612, în comuna Botoroaga, din direcția Merenii de Jos către intersectia cu DJ 503, în împrejurări care vor fi stabilite din cercetări, nu ar fi respectat semnalele acustice și luminoase aflate în funcțiune, la trecerea la nivel cu calea ferată, dublă, și ar fi fost lovită de locomotiva unei garnituri de tren, condusă de un bărbat de 53 de ani, din comuna Rusănești, județul Olt.

În urma evenimentului, a rezultat decesul unei minore de 16 ani, din comuna Mereni, județul Teleorman, vătămarea corporală gravă a unei tinere de 16 ani și vătămarea corporală ușoară a conducătoarei auto și a altor 2 persoane de 16 și 23 de ani, toți din orașul Videle, pasageri în autoturism. Victimele au fost transportate la o unitate medicală pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Mecanicul de locomotivă a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Conducătoarea auto nu a putut fi testată cu aparatul etilotest, fiindu-i recoltate probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. În cauză, polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelor șî împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Monica plânsă de cei dragi

Vestea morții Monicăi i-a întristat pe apropiați. Mesajele au curs pe rețelele de socializare. „O sa înnebunesc fara tine sora mea”, “Doamneee nu pot sa cred asa ceva,Dumnezeu s-o odihnească”, “Îngerul meu frumos și bun”, “Dumnezeu sa te odihneasca surioara mea draga nu te voi uita niciodata, te iubesc!”, “Zbor lin către îngeri, Dumnezeu să o odihnească în pace”, „Aoleo Doamne ce păcat de fata! Dumnezeu sa o ierte și sa o odihnească în pace!”, „Ce frumusete de fata ai luat Doamne! Cata durere ai dat celor care o iubeau ! Zbor lin papusica !Dumnezeu sa te odihneasca in pace !!!”, „O inima buna a incetat sa mai bata, un suflet mare s-a ridicat la cer, Dumnezeu să te ierte copil bun”, „Nici acum nu îmi vine să cred … nu pot percepe ideea ca numai ești printre noi iubirea mea, sa îți petreci ziua cu persoana iubita , cu persoana cu care vedeai totul roz , cu persoana care era parte din tine , iar seara sa auzi ca a murit. Sufletul meu, dragostea mea , Florjna mea , am sa te iubesc toată viața mea si îți promit ca vom trai aceeași poveste de dragoste acolo sus amandoi ! Drum liniștit către cer sufletul meu”.

Știre realizată cu ajutorul informațiilor furnizate de reporterul Observator Paul Nanian. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » "Zbor lin, păpușică". Monica și-a pierdut viața la doar 15 ani, după ce prietena ei a forțat bariera, în Teleorman. Mașina a fost târâtă sute de metri de tren