Antena Meniu Search
x

Video Filmul tragediei din Suceava, unde părinții și-au găsit băieții morți în baie. Tinerii s-ar fi intoxicat cu monoxid de carbon de la un boiler

Doi părinţi din Suceava trăiesc un coşmar după ce şi-au pierdut ambii băieţi într-o clipă. Seara trecută, tinerii de 19 şi 20 de ani au fost găsiți inconştienţi în baia din locuință. În ciuda eforturilor, medicii nu au putut face nimic pentru a-i readuce la viaţă. 

de Redactia Observator

la 11.01.2022, 14:04

Vezi și

Deocamdată, se efectuează necropsia, însă, cel mai probabil vorbim despre o intoxicație monoxid de carbon. Asta pentru că, în respectiva baie, unde au fost găsiți inconștienți cei doi tineri exista un boiler care funcționa cu gaz metan, relatează reporterul Observtaor Clara Mihociu.

Medicii au încercat în zadar să-i resusciteze pe cei doi frați

Seara trecută, unul dintre băieți a intrat în baie, pentru a face duș. La scurt timp, a intrat și fratele său și, pentru că după o perioadă de timp cei doi nu au ieșit de acolo, părinții au intrat să vadă ce se întâmplă. I-au găsit pe cei doi tineri de 19 și 20 de ani în stare de inconștiență și au sunat la 112, pentru a chema ajutoare.

Medicii sosiți la fața locului au încercat să îi readucă la viață, însă cei doi nu au răspuns la manevrele de resucitare, așa că a fost declarat decesul ambilor băieți. 

Pe acelaşi subiect

Ce spune IPJ Suceava, după tragedia de la Plopeni

"În această seară (luni seară n.r.), in jurul orei 21:15, s-a sesizat faptul că doi tineri ar fi în stare de inconștiență într-o locuință pe raza satului Plopeni, cartier Mereni, oraș Salcea. Din verificările preliminare rezultă că cei doi sunt frați (doi bărbați de 19 și 20 de ani). Aceștia locuiesc împreună cu familia, pe raza satului Plopeni. În cursul serii unul dintre frați a mers în baia locuinței pentru a face duș folosind un boiler cu combustie gaz metan.

La un moment dat fratele său a intrat și el în baie și după un timp, văzând că cei doi nu mai ies din încăpere părinții au intervenit și i-au găsit pe cei doi în stare de inconștiență. Din păcate, ambii tineri au fost declarați decedați", a transmis aseară IPJ Suceava. 

În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și continuă cercetările.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Evenimente » Filmul tragediei din Suceava, unde părinții și-au găsit băieții morți în baie. Tinerii s-ar fi intoxicat cu monoxid de carbon de la un boiler