Antena Meniu Search
x

Sfârșit tragic pentru o fată de 19 ani din Iași, găsită moartă în baie. Tatăl a spart ușa să o salveze, dar a fost prea târziu

Tragedie într-o familie din Iași, după ce o tânără de 19 ani a murit în casă, în urma unui stop cardio-respirator. Fata a fost găsită fără suflare în cada din baia locuinței, după ce s-ar fi intoxicat cu monoxid de carbon de la boiler. 

de Redactia Observator

la 15.11.2021, 15:14

Sfârșit tragic pentru o fată de 19 ani din Iași, găsită moartă în baie. Tatăl a spart ușa să o salveze, dar a fost prea târziu - Observator / Imagine ilustrativă

Nenorocirea a avut loc sâmbătă seară, în casa familiei din comuna Ciohorani din județul Iași.

Tânăra de 19 ani a intrat să facă baie, însă tatăl a observat după ore bune că fiica lui nu a ieșit. Bărbatul a spart ușa, însă era prea târziu. Fata zăcea fără suflare, cel mai probabil intoxicată cu monoxid de carbon, de la boilerul care funcționa pe lemne.

Tânăra a fost găsită moartă în cadă. Fata de 19 ani s-a intoxicat cu monoxid de carbon

Ajuns la fața locului, echipajul SMURD a găsit-o pe fată în stop cardio-respirator, medicii fiind nevoiți să declare decesul. Cauza morții este intoxicația cu monoxid de carbon, potrivit prof. dr. Diana Cimpoeșu, șefa UPU SMURD Iași.

Pe acelaşi subiect

Reprezentanții IPJ Iași au anunțat că în cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, fiind dispusă efectuarea necropsiei.

"La data de 13 noiembrie ac, polițiștii Secției nr. 8 Poliție Rurală Lețcani au fost sesizați despre faptul că, o tânără, de 19 ani a fost găsită decedă, în cada din baia locuinței. În încăpere sursa de încălzire era un boiler pe bază de lemne", a mai transmis IPJ Iași.

- Articol realizat cu ajutorul informațiilor obținute de reporterul Observator Clara Mihociu -

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Sfârșit tragic pentru o fată de 19 ani din Iași, găsită moartă în baie. Tatăl a spart ușa să o salveze, dar a fost prea târziu