Antena Meniu Search
x
LIVE

Doi frați de 19 și 20 de ani din Suceava au murit în baia locuinței, după ce s-ar fi intoxicat cu monoxid de carbon de la un boiler

Doi frați de 19 și 20 de ani din localitatea Plopeni, județul Suceava, au fost găsiți fără suflare de către părinții lor, luni seara, în baia locuinței. Cel mai probabil, aceștia s-au intoxicat cu monoxid de carbon de la un boiler pe gaz metan. Din nefericire, echipajele de urgență sosite la fața locului nu au putut face nimic pentru a-i salva.

De Redactia Observator la 11.01.2022, 10:58
boiler în baie
Doi frați de 19 și 20 de ani din Suceava au murit în baia locuinței, după ce s-ar fi intoxicat cu monoxid de carbon de la un boiler - Shutterstock (imagine ilustrativă)

"În această seară, in jurul orei 21:15, s-a sesizat faptul că doi tineri ar fi în stare de inconștiență într-o locuință pe raza satului Plopeni, cartier Mereni, oraș Salcea. Din verificările preliminare rezultă că cei doi sunt frați (doi bărbați de 19 și 20 de ani). Aceștia locuiesc împreună cu familia, pe raza satului Plopeni. În cursul serii unul dintre frați a mers în baia locuinței pentru a face duș folosind un boiler cu combustie gaz metan. La un moment dat fratele său a intrat și el în baie și după un timp, văzând că cei doi nu mai ies din încăpere părinții au intervenit și i-au găsit pe cei doi în stare de inconștiență", a transmis IPJ Suceava.

Paramedicii au încercat să-i resusciteze pe cei doi frați, fără succes

"Din păcate, ambii tineri au fost declarați decedați. S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă (moarte suspectă) urmând a se efectua și necropsiile pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor deceselor dar și a tuturor circumstanțelor care au dus la producerea tragicului eveniment", au precizat polițiștii suceveni.

Cel mai probabil cauza este intoxicație cu monoxid de carbon.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Doi frați de 19 și 20 de ani din Suceava au murit în baia locuinței, după ce s-ar fi intoxicat cu monoxid de carbon de la un boiler