Antena Meniu Search
x

Video Filmul tragediei din Vaslui, unde un copil de un an şi două luni a fost găsit înecat sub un pod. Multe necunoscute care conduc şi spre crima

Misterul dispariţiei unui copil de un an şi două luni din judeţul Vaslui ar putea ascunde o crimă. Băieţelul, care abia învăţa să meargă, a fost găsit înecat sub un pod, la jumătate de kilometru de casă. Anchetatorii iau în calcul inclusiv ca acesta să fi fost răpit şi ucis.

de Redactia Observator

la 03.05.2022, 19:31

Vezi și

Este încă neclar şi pentru anchetatori cum a reuşit un copil de un an şi două luni să ajungă singur, sub un pod, la 500 de metri de casă. Tatăl povesteşte că l-a lăsat pe cel mic, în pat să doarmă, apoi el a mers să lege câinele, în timp ce mama s-a dus în altă cameră, să pregătească hainele de şcoală pentru ceilalţi copii. După 15 minute, şi-a trimis fata cea mare să vadă dacă băieţelul a adormit, dar copilul dispăruse.

Marius Chirica, tatăl copilului: Să fi ieşit pe drum să-l fi găsit cineva să-l fi aruncat acolo, că nu putea să ajungă până acolo. El dacă ieşea puţin din curte, dacă călca pe o pietrică, el se dezechilibra. 

Vecină: Băiatul a zis că de câte ori îl culca, când se scula, ieşea afară, întodeauna plângea. Niciodată nu ieşea în curte să nu plângă.

Găsit înecat sub un pod

Pe acelaşi subiect

Anchetatorii iau în calcul două ipoteze. Fie băieţelul a ieşit singur pe poartă, în stradă, dar atunci îşi pun întrebarea: De ce nu l-a văzut nimeni? Mai ales că ieri în sat a fost şi o cununie. 

Marius Chirica, tatăl copilului: Şi sărbătoare, pe drum oameni şi puteau să-l vadă, şi fratele mai mare era pe drum cu bicicleta.

Fie s-a strecurat prin gardul de sârmă ghimpată, din spatele casei. Dar apare o nouă dilemă. Cum a reuşit un copil care abia învăţa să meargă să coboare singur râpa din spatele casei? Mai ales că de acolo trebuia să treacă de crengi şi buruieni înalte.

Bunica băieţelului: Ieri au mers cu mine la biserică. Pe urmă eu am plecat acasă că eu stau departe.

Vecin: Nişte oameni liniştiţi, mergeau cu ei la biserică. Îi împărtăşeau în fiecare duminică.

Aproape tot satul Fruntişeni a început să-l caute până au ajuns poliţiştii. Mai întâi în zona podului. Abia cinci ore mai târziu, un poliţist avea să-l găsească pe copil, înecat, chiar sub pod.

Localnic: Pe timp de zi, cred că era ceasul 4 jumătate sau 5 când vin băieţii mei acasă, eu mulgeam vacile: Băi, tăticule, Marius a pierdut un băiat de 1 an şi 2 luni. Ne ducem şi noi că a împânzit tot tineretul să-l căutăm.  

Dr. Daniel Ungureanu, SAJ Vaslui: Copilul a fost găsit sub un pod, într-o baltă de apă, apă puţină, dar copilul cu faţa în apă, fără semne vitale. S-au efectuat manevre de resuscitare peste o oră şi jumătate, dar fără efect favorabil.  

Moartea copilului din Vaslui este plină de necunoscute. Poliţiştii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă. Iau în calcul inclusiv varianta ca acesta să fi fost răpit şi ucis.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Filmul tragediei din Vaslui, unde un copil de un an şi două luni a fost găsit înecat sub un pod. Multe necunoscute care conduc şi spre crima