Antena Meniu Search
x

Video Misterul morţii soţilor Roşca din Harghita se adânceşte: Asasinat sau crimă pasională? "S-a tras cu arma şi într-un câine. Şi el era mort"

Moartea a doi soţi zguduie o localitate pitorească din Harghita. Amândoi au fost găsiţi împuşcaţi, iar pistolul se afla în mâna bărbatului. Anchetatorii iau în calcul ca ceea ce arata la prima vedere a crimă, urmată de sinucidere, să fie de fapt, un omor cu un autor încă necunoscut care a regizat totul apoi intr-un conflict conjugal mortal. Cateva detalii trezesc suspiciuni: cu doar câteva zile înainte, cei doi vânduseră o proprietate. În plus, şi câinele familiei a fost împuşcat. 

de Redactia Observator

la 02.05.2022, 19:26

Vezi și

Căsuţa din lemn, izolată pe dealuri, a fost scena unui film de groază. Aici locuiau soţii Roşca, de 58 şi 61 de ani. Ultima dată, bărbatul ar fi fost văzut de un sătean din comuna Sărmaş în urmă cu trei zile. Se pare că cei doi soţi sunt morţi de câteva zile, dar abia acum au fost descoperiţi. Casa lor este la 1 kilometru depărtare de cea mai apropiată locuinţă şi rar cineva le călca pragul.

Reporter-vecin: Bărbatul unde a fost găsit?

-În ogradă, în curte.

-Şi femeia?

Pe acelaşi subiect

-Femeia în casă, într-o baltă de sânge.

-Şi pistolul?

-Pistolul, la el în mână. 

Şi un câine a căzut victimă tragediei 

La prima vedere, ar părea că bărbatul şi-a ucis soţia, apoi s-a sinucis. Dar nu este exclus ca cei doi soţi să fi fost omorâţi. Motivul ar putea fi jaful. Cuplul a vândut de curând o casă în zonă. Deşi banii erau în cont, hoţii ar fi putut crede că-i ţin la saltea.

Gelu Gavril Țepeluș, viceprimarul Comunei Sărmaș: S-a tras cu arma şi într-un câine. Şi un câine era mort. Ar fi avut loc o vânzare de imobil săptămâna trecută, cu câteva zile înainte. 

S-ar fi vândut la o sumă: 20, 20 şi ceva de mii de euro. 

Nimeni nu ştie ca în casă să fi existat un pistol. În plus, nu-l cred în stare pe bărbat să-şi fi omorât soţia.

Vecin: Era un om blând, foarte blând, şi, de câte ori trecea la deal, stăteam de vorbă. Era calm întotdeauna. Unii spun ca au fost împuşcaţi. 

Mîndru Valentin, primarul Comunei Sărmaș: O familie unită, fără probleme, nu s-a auzit niciodată nimic despre ei.

Soţii Roşca aveau un fiu stabilit în străinătate. Şi femeia a lucrat până de curând în Italia, dar s-a întors acasă pentru a-şi îngriji mama bolnavă. Necropsia va stabili dacă pe trupurile celor doi există urme de luptă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » Misterul morţii soţilor Roşca din Harghita se adânceşte: Asasinat sau crimă pasională? "S-a tras cu arma şi într-un câine. Şi el era mort"