Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Filmul triplei crime din Capitală. Anchetatorii vor reface fiecare pas al presupusului criminal cu ajutorul camerelor de supraveghere

Triplă crimă în Sectorul 2 al Capitalei! O mamă şi doi dintre copiii săi, un bărbat de 44 şi o femeie de 47 de ani, au fost măcelăriţi în apartamentul în care locuiau. Presupusul autor ar fi stat ore întregi în apartament şi ar fi încercat să şteargă urmele crimei. Tragedia a fost descoperită de fratele geamăn al principalului suspect. Ancheta este abia la început. Polițiștii vor analiza inclusiv imaginile surprinse de camerele de supraveghere din bloc. Până acum, arma crimei nu a fost găsită. Principalul suspect este cercetat pentru omor calificat, dar încadrarea ar putea fi schimbată în violenţă în familie.

de Cristina Filip

la 07.08.2024 , 14:16

Ancheta este în plină desfășurare, urmează să se stabilească ce s-a întâmplat, de la ce a pornit conflictul dintre ei. Ce știm până acum este că una dintre victime avea un handicap, pentru care primea și indemnizație lunară.

Filmul triplei crime din Capitală

Familia trăia din pensia mamei, în vârstă de 73 de ani, din această indemnizație și din mila vecinilor. De altfel, obișnuiau să meargă la biserica din apropiere unde mai primeau ajutoare de la preoții care slujesc în lăcașul de cult.

Vezi și

Despre familie, oamenii din zonă spun că era o familie retrasă însă cu toate acestea erau dese conflictele la ei în casă, motiv pentru care și poliția venea destul de des. Deși s-a vehiculat în spațiul public că mama ar fi cerut un ordin de protecție, surse din interiorul poliției neagă acest lucru, femeia nu ar fi cerut niciodată să fie protejată de vreunul dintre fiii ei.

Pe acelaşi subiect

Cine este autorul triplului asasinat 

Despre bărbatul care a fost deja reținut pentru violență în familie în forma omorului, preotul paroh care îl cunoștea foarte bine spune că o vreme era un om al bisericii, însă nu s-a putut obișnui cu această comunitate și nu l-a mai văzut de foarte multă vreme, era un om retras și nu l-ar fi crezut în stare de o asemenea atrocitate.

Anchetatorii spun că pare un plan bine pus la punct și asta pentru că bărbatul și/a ucis două victime pe care le-a băgat în saci și urma să o bage și pe a treia, moment în care poliția i-a bătut la ușă. După o noapte întreagă de audieri a ajuns în spatele gratiilor și urmează să fie prezentat astăzi cu propunere de arestare pentru 30 de zile. Se vor dispune și expertize psihiatrice. Dacă se dovedește că nu a avut discernământ, ancheta va lua o cu totul altă formă. În cazul în care se dovedește că a avut, el riscă închisoare pe viață.

Cristina Filip Like

Cred că profesia asta m-a ales pe mine înainte să o aleg eu pe ea. Nu întâmplător. ...

Întrebarea zilei
Aţi dus flori sau alte cadouri în prima zi de şcoală?
Observator » Evenimente » Filmul triplei crime din Capitală. Anchetatorii vor reface fiecare pas al presupusului criminal cu ajutorul camerelor de supraveghere