Antena Meniu Search
x

Filmul unei crime tulburătoare: Ultimele ore din viața Beatei, tânăra de 30 de ani ucisă de iubit. Bărbatul avea profilul unui criminal și avea ore fixe în care primea mesaje

Detalii tulburătoare din ancheta crimei de la Bihor ies la iveală. Ultimele ore din viața tinerei de 30 de ani, dispărută de patru zile, sunt de-a dreptul șocante. A trecut de la extaz la agonie, iar în final la moarte. Toate provocate de omul iubit.

de Monica Palade

la 25.05.2022, 22:46

Vezi și

Beata și iubitul său, Bone F., un fost cadru didactic la Universitatea Sapientia din Cluj-Napoca, în vârstă de 43 de ani, au plănuit un weekend perfect. Au pornit sâmbătă spre munte, unde cei doi au vizitat Cascada Valul Miresei. Erau fericiți și nimic nu avea să anunțe abominabila crimă. O demonstrează fotografiile găsite în telefonul bărbatului, informează reporterul Observator Alex Prunean.

O fericire de scurtă durată, o crimă cu sânge rece

Doar că fericirea a fost de scurtă durată. Spre seară, bărbatul o strângea de gât pe Beata, iar trupul său i l-a pus în portbagajul mașinii. Camerele de trafic au surprins drumul său, dus-întors. Dacă la dus, femeia se afla pe scaunul din dreapta, la întoarcere ea nu mai era lângă el.

Cu fata ascunsă în spatele mașinii, Bone F. s-a întors la el acasă, în Cluj, a deschis portbagajul să ia ceva și a urcat în apartament, unde a stat puțin, spun surse din anchetă. Ulterior a mers la apartamen tul femeii, de unde a luat sacii de gunoi în care în final a fost găsită pe câmp. În graba nebună de a scăpa de cadavrul, bărbatul a uitat lumina aprinsă la baie.

Pe acelaşi subiect

A condus apoi spre Bihor, unde în apropierea localităţii Aleşd, judeţul Bihor, bărbatul a abandonat trupul tinerei. A ascuns-o în tufișuri sub niste crengi. Aproape imposibil de găsit dacă nu s-ar fi căutat, mai spun anchetatorii. Beata nu prezenta urme de lovituri, însă era desfigurată pentru că animalele începuseră să mănânce din ea până a fost găsită.

După ce a scăpat de cadavru și s-a asigurat că nu a fost văzut, presupusul criminal a mers să mănânce. În Aleșd, bărbatul a fost văzut ultima dată. Poliţiştii au deschis acum un dosar penal pentru omor. Bărbatul de 43 de ani a fost dat în urmărire naţională. Oamenii legii caută acum pe camere în Oradea, pentru a-i continua traseul. Se crede că încă se află în țară pentru că nu ar fi trecut froniera.

Profilul unui ucigaș

Bone F. avea profiul unui ucigaș. Își obliga iubitele să îi trimită mesaje doar la ore pare, iar dacă se întâmpla să fie ore impare, acestea sfârșeau bătute. În plus, își cumpăra lucruri doar la ore pare, iar pe bon cifrele trebuiau să fie pare. În plus, mai spun surse din anchetă, era modelul lover-boy, extrem de atent la început.O altă fixație era că bătea doar femeile cu care avea o relație. În telefonul său, oamenii legii au mai găsit 100 de selfie-uri cu el dintr-o singură oră. În luna martie 2021, bărbatul fusese condamnat la 1 an şi 3 luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe după ce și-a bătut prietena de atunci în plină stradă. Sentința nu era însă definitivă. Întreaga agresiune a fost surprinsă de camerele de supraveghere, iar în urma acesteia acesta a fost concediat de la universitate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Filmul unei crime tulburătoare: Ultimele ore din viața Beatei, tânăra de 30 de ani ucisă de iubit. Bărbatul avea profilul unui criminal și avea ore fixe în care primea mesaje