Antena Meniu Search
x

Video Dispariție misterioasă în Cluj. O tânără a plecat cu iubitul, fost profesor cu antecendente violente, și nu s-a mai întors

Sunt căutări intense la Cluj, după ce o femeie în vârstă de 30 de ani a dispărut de patru zile. Beata Molnar este din Târgu-Mureş, dar locuieşte in Cluj-Napoca şi ar fi plecat de acasă, sâmbătă, împreună cu prietenul ei, fost profesor la Universitatea Sapienţia. Poliţiştii sunt în alertă pentru că bărbatul este cunoscut cu antecedente violente, după ce şi-a bătut fosta iubită în centrul oraşului. 

de Redactia Observator

la 25.05.2022, 13:44

Vezi și

La acest moment, anchetatorii verifică mai multe piste. Tot ce știu este că femeia le-a transmis un mesaj un mesaj, sâmbătă seară, prietenilor ei. Beata Molnar ar fi trebuit să ajungă la o întâlnire, însă nu a mai putut, iar din acel moment ea are telefonul închis. În încercarea de a-i localiza, polițiștii au efectuat inclusiv percheziții la domiciliul bărbatului.

Prietenii femeii sunt cu atât mai speriați, cu cât bărbatul cu care ar fi plecat este cunoscut ca având un trecut violent. În urmă cu aproximativ doi ani, acesta și-a bătut fosta iubită, în plină stradă, în centrul Clujului. Atunci, el a fost reținut pentru 24 de ore și a urmat un program de reabilitare.

Beata Molnar, tânăra dispărută în Cluj, este căutată de 4 zile

Polițiștii verifică și camerele de supraveghere, pentru a încerca să dea de urma celor doi.

Pe acelaşi subiect

Momentan, nimeni nu știe unde sunt.

"La data de 23 mai a.c., în jurul orei 13.05, Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată prin apel 112, despre faptul că la data de 21 mai a.c., în jurul orei 12.00, Molnar Beata în vârstă de 30 de ani, din municipiul Târgu Mureș ar fi plecat de la locuința ei din Cluj-Napoca, în prezența prietenului ei, respectiv un bărbat de 43 de ani, din municipiul Arad, înspre comuna Mărgău, localitatea Răchițele, județul Cluj, iar până în prezent nu au mai revenit", a transmis IPJ Cluj.

Semnalmente Beata Molnar:

Vârsta: 30 de ani

Semnalmente:  

- înălțime: 1.65 m

- greutate: 55 de kilograme

- păr: șaten de lungime medie

- ochi: albaștri

- fața: ovală

Nu se cunoaște îmbrăcămintea la momentul plecării.

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre femeie sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit 112.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Evenimente » Dispariție misterioasă în Cluj. O tânără a plecat cu iubitul, fost profesor cu antecendente violente, și nu s-a mai întors