Antena Meniu Search
x

Video Filmul unei curse nebune în Capitală: Cum şi-a răpit un bărbat fosta iubită şi copilul

Mamă şi fiică răpite pe stradă în Bucureşti. Cel care le a sechestrat este fostul partener al femeii, tatăl copilului. Individul le-a urmărit şi sub amennţarea unui cuţit le-a luat în maşină. A început o goană nebună prin oraş care s-a terminat abia după ce a lovit cinci maşini. Le-a spus poliţiştilor că plănuia să-l ucidă pe actualul iubit al femeii.  

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 07.02.2022, 19:45

Vezi și

Martor: "Erau două fete în mașină, a venit unul cu altă mașină, a tras pe linia de tramvai...S-a repezit în mașină, le-a scos, le-a aruncat în mașină și a fugit cu ele..."      

Băut bine și fără permis, bărbatul se urcă dis de dimineaţă la volan și pleacă în urmărirea mașinii în care se află fosta sa iubită. Femeia este însoțită de actualul partener, dar și de copilul pe care aceștia îl au impreună din fosta relație - o fetiță de numai 10 ani. În încercarea de a scăpa de urmăritor, partenerul femeii trage de volan și se izbește cu mașina de un stâlp. 

Martor: Am auzit o bubuitură, când am ieșit n-am văzut pe nimeni...

A acroşat cinci maşini

Pe acelaşi subiect

Este momentul în care agresorul profită de moment. Coboară din mașină, scoate briceagul și le smulge pe femeia de 35 de ani și pe fiica ei din autoturismul bărbatului. Le urcă în mașina sa și goneşte nebuneşte pe mai multe străzi din cartierul Ferentari. Totul sub privirile îngrozite ale martorilor.    

Bogdan Dinu, reporter Observator: După ce a acroșat 5 mașini pe o distanță de aproape 1 kilometru, bărbatul a ajuns cu autoturismul aici, pe un câmp din apropierea cartierului. Tot aici l-au prins și polițiștii.

Poliţiştii le-au găsit pe mamă şi fiică extrem de speriate. 

Diana Sarca, Poliția Capitalei: Atât femeia, cât și minora erau desculțe și se aflau într-o vădită stare de temere.

Proprietarul uneia dintre mașinile parcate a alertat autoritățile. Nu este prima oară când bărbatul are probleme cu legea. În trecut a stat în arest pentru furt și pentru tâlhărie. S-a întors, acum, în arestul poliției.

Diana Sarca, Poliția Capitalei: A fost emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile. S-a emis și un ordin de protecție provizoriu.

Individul ar fi plănuit să îl omoare pe actualul partener al femeii. Potrivit unor surse, relația dintre cei doi s-ar fi încheiat tocmai pentru că bărbatul ar fi avut un comportament violent. Acum este ceretat pentru lovire și alte violențe, dar și lipsire de libertate. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » Filmul unei curse nebune în Capitală: Cum şi-a răpit un bărbat fosta iubită şi copilul