Antena Meniu Search
x

Fiul lui Ștefan Bănică face spectacol la Chefi la cuțite

Fiecare ediţie "Chefi la cuţite" vine cu câte o nouă surpriză. În această seară, la bancul de lucru, vor găti pentru cei trei chefi chiar Ştefan Bănică Junior şi fiul său, Radu. Artistul din bucătărie este însă băiatul cântăreţului care şi-a uimit în repetate rânduri tatăl cu preparatele sale. Cum s-au descurcat cei doi vedeţi de la 20:30, după Observator.

de Redactia Observator

la 28.09.2020, 22:32

Vezi și
  • La 18 ani, fiul lui Ștefan Bănică este artist în bucătărie.

La doar 18 ani, Radu, fiul lui Ştefan Bănică Junior se visează artist, la fel ca tatăl lui. Când nu se pregăteşte pentru scenă, face artă în bucătărie! 

Radu Ștefan Bănică: Mă numesc Radu Ştefan Bănică, am 18 ani, sunt pasionat de bucătărie, îmi doresc ca anul acesta să dau la Institutul de Teatru şi am venit aici cu tata, care săracu nu prea ştie despre bucătărie mare lucru.

Mândru de fiul său, Ştefan recunoaşte că mănâncă tot ce găteşte Radu, mai ales că el nu are pic de talent în bucătărie. 

Ștefan Bănică: Eu sunt Ştefan Bănică. Sunt tatăl lui Ştefan. Sunt cu omlete foarte bune eu. Cele mai bune. Patru cuţite! 

Ca să îşi facă tatăl şi mai mândru şi să îi impresioneze pe cei trei chefi, Radu a ales un preparat deosebit. 

Ediția din această seară vine şi cu o premieră pentru chefi. Vor gusta preparate de care nici nu au mai auzit până acum. 

Concurentă: Eu, fiind de la ţară, m-a necăjit să aduc totul natural, de la ţară. Tot, tot, tot, de acasă. Lapte de oi, spume de oi, leuştean, frunze de ... deci totul natural.

Venită tocmai de pe Valea Izei, din Maramureş, Ileana Vladva impresionează nu doar cu ceea ce găteşte, ci şi cu hainele pe care le poartă. 

Concurentă: Ăsta este costumul meu de suflet, costumul meu de gală. Ţinem la ţoalele astea, la hăinuţele astea ca şi la aer.

Dacă a reuşit să-i convingă pe cei trei chefi, vedeţi imediat după Obsevator, la Antena 1. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Evenimente » Fiul lui Ștefan Bănică face spectacol la Chefi la cuțite