Antena Meniu Search
x

RĂSTURNARE DE SITUAŢIE în cazul lui FLORIN SALAM! Ce au decis autorităţile americane după ce manelistul a fost REŢINUT

Răsturnare de situaţie în cazul celor 100.000 de dolari confiscaţi de autorităţile americane de la Florin Salam. Patroana clubului din New York în care lăutarul a cântat şi a reuşit să strângă banii a declarat că autorităţile îi vor returna banii manelistului.

Răsturnare de situaţie în cazul celor 100.000 de dolari confiscaţi de autorităţile americane de la Florin Salam.

Patroana clubului din New York în care lăutarul a cântat şi a reuşit să strângă banii a declarat că autorităţile îi vor returna banii manelistului.

"Florin Salam primeşte toţi banii înapoi. El şi cei din formaţie au venit cu viză de lucru în America. Nu au făcut nimic ilegal. Am trimis deja actele originale la avocatul lor în România ca să le semneze. După ce vor fi semnate, Florin şi ceilalţi îşi vor primi banii. Ei nu trebuie să plătească taxe. Eu sunt obligată să plătesc taxe pentru concerte şi evenimente, nu ei", a declarat patroana clubului pentru cancan.ro.

Potrivit acesteia, cei 100.000 dolari proveneau din onorariul încasat de lăutari.

În luna februarie a acestui an, Florin Salam a fost reţinut de poliţiştii americani după ce în bagajul său a fost descoperită suma importantă de bani.

"Cred că oamenii care sunt pe lângă mine ar trebui să-şi facă treaba bine, că mare problemă nu a fost. Dacă împărţeam banii cu fiecare din membrii trupei, ca între noi românii, nu era problemă, dar oamenii de pe lângă mine câteodată nu-şi fac treaba cum trebuie. Îmi voi recupera banii, am muncit pentru ei, nu am furat, am cântat. Dolarii erau toţi într-o geantă, asta-i viaţa", a declarat la acea vreme Florin Salam.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Evenimente » RĂSTURNARE DE SITUAŢIE în cazul lui FLORIN SALAM! Ce au decis autorităţile americane după ce manelistul a fost REŢINUT