Antena Meniu Search
x

Video "Foarte bine, lucru românesc". Un Dorel din Slatina, surprins în acţiune în timp ce încărca apa de ploaie cu lopata în cuva excavatorului

Imagini inedite surprinse pe şantierul unei şosele din Slatina, judeţul Olt, unde Dorel este din nou în acţiune.

de Monica Palade

la 08.12.2021, 14:17

Vezi și

Un muncitor este filmat în timp ce încarcă apa de ploaie cu lopata în cuva unui excavator, care mai apoi răstoarnă cu grijă apa într-un canal.

Înregistrarea a devenit în scurt timp virală, iar cel care a filmat se aude comentând: „Încarcă apa cu lopata la excavator, mai avem un pic şi o umplem. Avem patru indivizi care supraveghează şi acuma luăm uşor apa cu cupa de la excavator, uşor să nu o risipim, şi o vărsăm în canal. Foarte bine, lucru românesc”.

Nu exista o altă soluţie

Primăria Slatina susţine că a cerut un punct de vedere constructorului, dar că acesta nu avea altă soluţie, informează reporterul Observator Cristina Oprea.

„Am solicitat punct de vedere constructorului care a menţionat că s-a încercat preluarea apei cu o pompă însă nu s-a reuşit fiind foarte la suprafaţă şi neputând introduce furtunele astfel încât să fie toată circumferinţa în apă şi fiind vorba de o suprafaţă foarte mică, aproximativ 5 metri liniari, s-a efectuat manual. Lucrările sunt în grafic, în termenii contractuali, există dirigenţie de şantier şi responsabili tehnici, chiar dacă metoda aleasă, vizual poate părea dintr-o cu totul altă eră, din punct de vedere contractual nu pot fi sancţionaţi, singurul prejudiciu fiind cel de imagine nu şi calitativ al lucrărilor”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » "Foarte bine, lucru românesc". Un Dorel din Slatina, surprins în acţiune în timp ce încărca apa de ploaie cu lopata în cuva excavatorului