Antena Meniu Search
x

Focuri de armă în Galați: O persoană a fost rănită, după ce s-a tras asupra sa într-o cafenea din centrul orașului

Incident grav, luni dimineața, pe un bulevard din Galați. O persoană a fost rănită, după ce asupra sa s-a tras cu pistolul, informează reporterul Observator Adrian Obreja. Împușcăturile ar fi avut loc la o cafenea, situată în apropiere de Palatul de Justiție din oraș. Imediat după faptă, agresorul a fugit.

de Monica Palade

la 12.12.2022, 12:21

Vezi și

În scurt timp el a fost însă identificat, fiind vorba de un bărbat de 33 de ani. Arma folosită era un pistol cu bile, deținut legal. Persoana rănită a fost transportată la spital. Cearta ar fi izbucnit în cafenea, după care cele două persoane implicate ar fi ieșit afară. Se pare că și agresorul a fost rănit cu un cuțit, ajungând și el la spital pentru îngrijiri.

Ce spun polițiștii

La data de 12 decembrie 2022, la ora 09:55, Poliția Galați a fost sesizată prin apel 112, cu privire la faptul că, la o cafenea situată pe Bulevardul George Coșbuc din municipiul, a avut loc un conflict între mai multe persoane, în urma căruia, una dintre acestea ar fi fost rănită.

Întrucât agresorul a părăsit zona cu un autoturism, și este posibil ca acesta să fi folosit o armă la comiterea agresiunii, au fost alertate toate echipajele de poliție și s-a solicitat sprijinul I.J.J. Galați, Poliția Locală Galați și S.R.P.T.

În scurt timp au fost identificate toate persoanele implicate în acest conflict, și a fost depistat atât agresorul, un bărbat de 33 ani, din municipiul Galați, cât și persoană rănită care a fost transportată la spital.

Armă folosită a fost un pistol cu bile de cauciuc, deținută legal de bărbatul de 33 ani. Se va întocmi un dosar penal pentru infracțiunile de uz de armă fără drept și lovire sau alte violențe.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Focuri de armă în Galați: O persoană a fost rănită, după ce s-a tras asupra sa într-o cafenea din centrul orașului