Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Focuri de armă Satu Mare, pentru prinderea unor hoți care fugeau de poliție

Patru hoți au fost surprinși în flagrant în timp ce furau anvelope din depozitul unei societăți comerciale din Satu Mare. Autoritățile au fost nevoie să  tragă focuri de armă pentru a-i prinde.

de Redactia Observator

la 03.01.2017 , 10:39

Patru hoți au fost surprinși în flagrant în timp ce furau anvelope din depozitul unei societăți comerciale din Satu Mare. Autoritățile au fost nevoie să  tragă focuri de armă pentru a-i prinde.

Aflați în serviciulde patrulare, în echipaje cu jandarmii, polițiștii Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliției Municipiului Satu Mare s-au sesizat din oficiu despre faptul că patru persoane au furat, luni seara, mai multe anvelope noi din depozitul unei societăți comerciale, după care au încercat să părăsească zona.

"Polițiștii au reușit identificarea și oprirea în trafic a vehiculului în cauză, pe strada Alexiu Berinde, moment în care doi dintre pasageri au sărit din autoutilitară și au fugit, escaladând gardul unui teren viran din apropiere. S-a trecut la urmărirea lor, iar întrucât aceștia nu s-au supus somațiilor repetate de oprire, unul dintre polițiștii echipajului a executat un foc de armă în plan vertical, în urma căruia cei doi s-au conformat", arată IPJ.

Articolul continuă după reclamă

Toți cei patru suspecți de furt – trei bărbați din Satu Mare – unul de 45 de ani, aflat la volan, unul de 42 de ani, unul de 27 de ani și altul în vârstp de 36 de ani din comuna Apa au fost reținuți sub acuzația de furt calificat, urmând să fie prezentați magistraților cu propunere de luare a unor măsuri preventive.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Evenimente » Focuri de armă Satu Mare, pentru prinderea unor hoți care fugeau de poliție