Antena Meniu Search
x

Video Fondatorul Untold Bogdan Buta, acuzat în presa locală că ar fi agresat sexual doi minori: IPJ a deschis o anchetă. Reacţia antreprenorului

IPJ Cluj și Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj s-au autosesizat cu privire la acuzaţiile la adresa lui Bogdan Buta. Antreprenorul este acuzat în presa locală că ar fi agresat sexual, în anul 2021 doi minori. Fondatorul Untold a respins acuzaţiile ca fiind "rezultatul unor minți bolnave, a unor șantajiști și infractori de cea mai joasă speță" şi a transmis că va face plângere penală. 

de Redactia Observator

la 29.01.2024, 19:29

Vezi și

"Cu privire la informațiile apărute în spațiul public, referitoare la faptul că una dintre persoanele implicate în organizarea festivalului Untold ar fi agresat sexual, în anul 2021 doi minori, Compartimentul Relații Publice este abilitat să precizeze următoarele:

Polițiștii Serviciul de Investigații Criminale din cadrul inspectoratului, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca au demarat în cursul zilei de azi, 29 ianuarie a.c., cercetări din oficiu, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de agresiune sexuală, faptă prevăzută și pedepsită de articolul 219 din Codul penal aflat în vigoare la momentul la care fapta prezentată în spațiul public ar fi fost comisă.

Precizăm faptul că până în prezent, la nivelul inspectoratului nu au fost primite sesizări sau plângeri penale care să vizeze informațiile expuse în cursul acestei zile în spațiul public. Polițiștii de investigații criminale vor desfășura toate activităţile care se impun în vederea clarificării acestui caz și punerii în aplicare a măsurilor legale în consecință" a transmis IPJ Cluj.

Reacţia lui Bogdan Buta: "Scenariul SF... Rezultatul unor minți bolnave"

Pe acelaşi subiect

"Adevărul este următorul și foarte simplu. Scenariul SF complotat și prezentat în material este doar rezultatul unor minți bolnave, a unor șantajiști și infractori de cea mai joasă speță. Dacă cineva vrea să se coboare la nivelul acestei mizerii este alegerea fiecăruia. Eu nu voi coborî în această mocirlă, ci voi alege calea justiției ca singura formă de interacțiune cu acești infractori. Nu va mai exista nicio altă poziție sau interacțiune pe subiect, decât procese sau plângeri penale", a declarat Bogdan Buta.

Cine este Bogdan Buta

Ioan-Bogdan Buta este un antreprenor local, fondator al festivalului Untold, organizat la Cluj-Napoca, şi al festivalului Neversea, organizat în Constanţa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Fondatorul Untold Bogdan Buta, acuzat în presa locală că ar fi agresat sexual doi minori: IPJ a deschis o anchetă. Reacţia antreprenorului