Antena Meniu Search
x

Un Ford Mustang a spulberat staţia de autobuz de lângă Parcul Herăstrău, 2 victime transportate de urgenţă la spital

Un autoturism Ford Mustang a spulberat staţia de autobuz RATB de lângă Parcul Herăstrău, 3 persoane fiind transportate de urgenţă la spital.

Un autoturism Ford Mustang a spulberat staţia de autobuz RATB de lângă Parcul Herăstrău, 2 persoane fiind transportate de urgenţă la spital.

Şoferul a pierdut controlul maşinii la intrarea pe Bulevardul Prezan, venind dinspre Arcul de Triumf şi a intrat pe trotuar, spulberând staţia de autobuz şi un panou publicitar.

Un Ford Mustang a spulberat staţia de autobuz de lângă Parcul Herăstrău

2 victime au fost transportate la spitalul Elias din Capitală.

"În jurul orei 15.00, prin apel 112 Brigada Rutiera a fost sesizată cu privire la producerea unui accident care a avut loc la intrarea pe b-dul Constantin Prezen sensul de mers către b-dul Charles de Gaulle. Din accidentul rutier a rezultat a rănirea a doua persoane care se aflau pe trotuar ambii fiind transportati spital in vederea acordării de îngrijiri medicale. Conducatorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. Se efectuează cercetări pentru a se stabili cu exactitate cauzele și condițiile producerii accidentului rutier", precizează poliţiştii.

Revenim cu amănunte.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Un Ford Mustang a spulberat staţia de autobuz de lângă Parcul Herăstrău, 2 victime transportate de urgenţă la spital