Antena Meniu Search
x

Forza ZU a scris un nou capitol, la Galaţi. Zeci de mii de oameni au venit să-şi vadă artiştii preferaţi (Video)

Forza ZU a demonstrat, din nou, că românii sunt o forţă. Uniţi de cele mai tari hituri ale momentului, zeci de mii de oameni au cântat la unison alături de artiştii care au urcat pe scenă.

de Redactia Observator

la 26.05.2019, 10:23

Vezi și

Forza ZU a demonstrat, din nou, că românii sunt o forţă. Uniţi de cele mai tari hituri ale momentului, zeci de mii de oameni au cântat la unison alături de artiştii care au urcat pe scenă. Stadionul Dunărea din Galaţi a găzduit anul acesta unul dintre cele mai mari concerte de muzică live din România. O petrecere de opt ore susţinută de 36 de nume sonore de la noi. La final, un spectaculos foc de artificii a încheiat ediţia cu numărul 9 al show-ului, cu promisiunea că momentul aniversar de anul viitor va fi unul grandios. 

Aşa a început Forza ZU 2019, cu ţipete şi nerăbdare, dar şi cu umbrelele deschise. Vremea le-a dat puţine emoţii petrecăreţilor, dar nimeni nu a plecat de pe Stadionul Dunărea. Emma a fost la ea acasă şi a încurajat mulţimea alături de Popescu şi Flick care i-au întâmpinat, şi în acest an, pe artişti pe covorul verde.

Rând pe rând, artiştii au urcat pe scenă şi au dat drumul petrecerii live. Şi cum la orice petrecere, muzica populară încinge atmosfera s-a jucat şi s-a dansat fără încetare.

Zeci de mii de oameni au format o singură voce. Alte sute de mii au urmărit show-ul cu sufletul la gura din faţa televizoarelor.

Totul s-a încheiat cu un impresionant foc de artificii. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Forza ZU a scris un nou capitol, la Galaţi. Zeci de mii de oameni au venit să-şi vadă artiştii preferaţi (Video)