Antena Meniu Search
x

Video Fost militar, sfârșit tragic după ce casa i-a luat foc. Intervenție dramatică a pompierilor într-un sat de lângă Bistrița

Un bărbat de 64 de ani din Bistrița-Năsăud a avut parte de un sfârșit tragic. A ars de viu după ce casa i-a luat foc. Vecinii, care au observat incendiul în jurul orei 7, au apelat numărul unic de urgență 112 și au cerut disperați intervenția pompierilor, deoarece exista riscul ca flăcările să mistuiască și locuințele învecinate. 

de Redactia Observator

la 18.11.2021, 12:36

Vezi și

Când au ajuns salvatorii la fața locului incendiul se manifesta generalizat pe o suprafață de aproximativ 100 mp. Din păcate, bărbatul a fost găsit decedat. Tavanul încăperii se prăbușise în urma arderii structurii de rezistență a imobilului.

Intervenția a durat aproximativ 2 ore, iar după lichidarea incendiului, pompierii au trecut de îndepărtarea elementelor de construcție care mai prezentau riscul prăbușirii.

Incendiul a izbucnit din cauza unei țigări

Oamenii spun că bărbatul care a decedat a activat în armată, iar după ce s-a pensionat s-a retras în acest sat, situat la 15 kilometri de Bistrița.

În urma cercetărilor de la fața locului, s-a stabilit faptul că incendiul a izbucnit din cauza unei țigarete aprinse, lăsate nesupravegheată, în apropierea unor materiale combustibile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Fost militar, sfârșit tragic după ce casa i-a luat foc. Intervenție dramatică a pompierilor într-un sat de lângă Bistrița