Antena Meniu Search
x

Video Fost polițist, găsit mort într-o casă din București. Bărbatul s-ar fi sinucis

Moarte suspectă în Bucureşti. Un fost poliţist a fost găsit fără suflare, în această dimineaţă în locuinţa sa din sectorul 6 al Capitalei. Primele cercetări arată că bărbatul s-ar fi sinucis. 

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 09.05.2023, 13:31

Vezi și

Vestea morții fostului politist a venit astăzi, cand un apropiat de-al bărbatului i-a anunțat pe polițiștii secției 25. Medicii au venit la fața locului, însă nu au mai putut decât să constate decesul fostului polițist în vârstă de 67 de ani. 

"La data de 9 mai 2023, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București - Secția 25 au fost sesizați, prin 112, cu privire la faptul că într-o locuință, din Sectorul 6, se află o persoană decedată. La fața locului s-au deplasat polițiștii, precum și un echipaj medical care a constat decesul persoanei. În vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri. Trupul neînsuflețit urmează a fi transportat la INML în vederea efectuării necropsiei", a transmis Poliția Capitalei.

Polițistul ar fi avut în trecut mai multe episoade depresive

Surse din anchetă vorbesc despre o sinucidere, polițistul ar fi avut in trecut mai multe episoade depresive. Oamenii legii au deschis o anchetă.

Trupul bărbatului a fost ridicat si urmează sa fie dus la Institutul de Medicina Legala pentru necropsie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Fost polițist, găsit mort într-o casă din București. Bărbatul s-ar fi sinucis